Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

100% masové konzervy Časkrmení® od českého výrobce – bez chemie a barviv

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jan

Takže sleva je CElých 10 korun :-)?Z 99 na 89? :-)

CasKrmeni.cz

Dobrý den,

ano, sleva je zhruba 10%. Nepředpokládáme, že se budou konzervy prodávat po jedné. V eshopu se standardně berou po 16ti kusech, takže tam sleva vychází cca 160Kč.

Miroslav Beran

Dana

No nevím,ale např.známá firma Falco dělá 100% masové konzervy českého původu 800 g běžně v akci za 80 a i méně korun..Plus výhodná balení více kusů…Nějak extra výhodné mi to,omlouvám se,nepřipadá

CasKrmeni.cz

To máte tak, vždy je to něco za něco. Protože Max také prodáváme, tak třeba souhlasím, že 1200g konzerva celé kuře také vychází výhodněji a nebo konzervy, ve kterých je mix. Buď tam je třeba větší množství nemasa, např. skelety a nebo nějaká příloha, což nově také dělají. Stehna budou vždy o malinko dražší, než když do konzervy dostanete celé kuře. Je to logické, dá to více práce, je to vesměs maso a s tím zbytkem (se skelety bez stehen) musí výrobce také něco udělat a to se vše promítne do výsledné ceny. Takže 89Kč místo 80 v tomto případě má své opodstatnění. Ale i ty máme v nabídce a poměrně levně. Je to o preferencích zákazníka. Ale samozřejmě jinak Vám děkujeme za zpětnou vazbu :-)

Agnes Švehlová

Vzkaz pro Radku:
Myslím, že firma je maximálně vstřícná už tím, že si můžete objednat zboží z e-shopu za cenu jedné dopravy – to dělá tady na Slevomatu málokdo. Samozřejmě,pokud si objednáte jednu konzervu,tak se zdá poštovné vysoké,ale konzervy jsou tak kvalitní a pejskům, chutnají,že je škoda brát jen jednu a pejska „poškádlit“ výborným masem jen 1×.

Slevomat.cz

Dobrý den, Agnes, máte pravdu :) Pro pejsky jen to nejlepší. Děkujeme, pěkný den

Radka

Dobrý den, nemohla by být levnější doprava? Třeba zásilkovna, uloženka.
 Děkuji

CasKrmeni.cz

Dobrý den,

bohužel pro tento typ sortimentu to možné není. Jsou tam váhové limity, musí být určitým způsobem se zbožím zacházeno a pokud se zboží rozbije při přepravě, je problém, aby takové zboží zůstalo někde na výdejně. Částečně tu dopravu dotujeme, aby to nebylo jen na bedrech zákazníka. Ale už to děláme dost dlouho a dopravy máme vyzkoušené, abychom věděli, jak předejít problémům.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru