Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Na celý den do přírodního parku Zeměráj za nevšedními zážitky

4,7 / 5 Zážitkový park Zeměráj Kovářov  (mapa) 572 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Šoffrová

Dobrý den.

Pro jak staré děti je zeměráj vhodný? Užilo by si ho i roční dítě?
Děkuji.

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den, roční dítě se zajímá o veškeré dění kolem sebe. V Zeměráji je krásná příroda, zvířata – ovce, kozy, slepice, herní domečky v dětské vesnici Hrejkov, kde je i loutkové divadélko, pumpa atd., dále v herně jsou krytá pískoviště, házení míčků, veverčí oříškodráha, skládání kostiček, určitě byste našli mnoho způsobů vyžití. Děti platí vstupné od dovršení 3 let věku. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Jana

Dobry den,zitra mate otevreno a vouchery je mozne uplatnit na miste bez predchozi rezervace,ze?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano jak je u nabídky stále uvedeno – V květnu a červnu je otevřeno pouze o víkendech a svátcích od 10.00 do 18.00. Rezervace není třeba, kód voucheru jednoduše uplatníte u vstupu. Pěkný den

Jana Jožáková

Dobrý den,prosím Vás,jak dlouho bude trvat ta akce toho voucheru? Nebo musím zakoupit hned a využít do toho 30.6? Děkuji,Jožáková.

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den, ano, platnost voucheru je do 30. června, po dohodě s portálem Slevomat bude zřejmě ještě akce na září. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Lucie T.

Dobrý den, rádi bychom využili nabídku pro naši rodinu. Dětem je skoro 6 let a čerstvě 3 roky. Je nabídka doplňkových aktivit využitelná i pro takto malé děti? Chápu správně, že stačí koupit rozšířenou vstupenku pro děti a pro nás rodiče jen klasické vstupné (je pak možné dětem na stanovištích pomoci)? Děkuji za vysvětlení.

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den, nabídka doplňkových aktivit je zcela jistě vhodná pro 6-ti leté dítě, trochu náročnější je jen hra Kameny času. U menších dětí potom záleží na celkové vyzrálosti, dle našich zkušeností 3 leté dítě obvykle zvládne výrobu hliněného amuletu i pátrání v archeonalezišti, fotbalgolf i cvrnkanou. S cestou za pokladem a výrobou na hrnčířském kruhu je potřeba pomoci. Jinak jsou ale téměř všechny aktivity vhodné i pro dospělého – asi kromě pátrání v archeonalezišti, záleží na vaší hravosti :). Zřejmě bychom Vám tedy doporučili zakoupit 2 vouchery s tím, že aktivity z toho jednoho voucheru využije vždy buď dospělý nebo menší dítě. Pomáhat dětem na stanovištích dětem samozřejmě můžete. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Vladimíra Potůčková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné všude projet s kočárkem.

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den, ano, s kočárkem se dostanete na všechna místa v areálu – ke všem hrám a hlavolamům, bludišti, k dětské vesnici Hrejkov, k archeologickému nalezišti, svatyni, k historické vesnici, zážitkové herně, fotbalgolfu, hospůdce i dětskému hřišti. Jediné místo, kam s kočárkem nelze, je stezka naboso a to ze dvou důvodů – stezka je skutečně stezka a vede nerovným terénem s převýšeními a dále je celá vyskládaná z nejrůznějších povrchů včetně různých kamenných a dřevěných překážek a balančních prvků, které průjezd kočárku neumožňují (kola kočárků by navíc pro některé povrchy byla devastující). Kočárek lze odstavit u hospůdky a vzít dítě na stezku do náruče, nebo se u kočárku se spícím dítětem vystřídat při hlídání. Stezku naboso zvládnou i batolata a moc je to baví :). Těšíme se na Vaši návštěvu.

irena fronková

KDE PROSÍM PŘESNĚ TO DĚKUJI

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den, Zeměráj se nachází 8 km od Orlické přehrady, zámku Orlík nad Vltavou – v krajině prastarých žulových balvanů na pomezí středních a jižních Čech u obce Kovářov, přesné informace o příjezdu k nám najdete zde: https://www.zemeraj.cz/kontakt/. Je to hodinu autem z Prahy nebo z Českých Budějovic, 30 minut z Příbrami, Písku i Tábora, 20 minut ze Sedlčan, 10 minut z Milevska.

Babinská

dobrý den,
proč nabízíte jako slevový portál vstupné pro 1 osobu za 139 Kč
když přímo na webu
http://www.zemeraj.cz/vstupne/
park uvádí cenu vstupného 110 Kč

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den, ano, cena vstupného je 110 Kč, voucher ale zahrnuje také celou řadu aktivit, kterými si návštěvníci rádi návštěvu areálu zpestřují a za které by si jinak připláceli – konkrétně v hodnotě dalších 110 Kč (tajemná mapa k hledání pokladu, tvoření hliněných amuletů, pátrání v archeonalezišti, výroba nádoby na kopacím hrnčířském kruhu, fotbalgolf, cvrnkaná, herní plán ke skládání Kamenů času). Tyto aktivity jsou určené především dětem, ale naprostou většinu z nich si mohou užít i dospělí (asi kromě pátrání v archeologickém nalezišti). Zeměráj ale nabízí pestré množství zábavy na celý den již v ceně základního vstupného, zvlášť zpoplatněné aktivity představují jen možnost vyzkoušet ještě něco navíc.

Květa Řežábová

dobrý den,
chtěla bych vás navštívit s dětmi – je možno s sebou vzít malého pejska, který by celý den doma bez nás nevydrzel?

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den,
těší nás Váš zájem o návštěvu Zážitkového parku Zeměráj. Vstup se psy (či jinými zvířaty) je do areálu zakázán, neboť je koncipován především jako herní plocha pro děti a zároveň jako místo, kde se má a může chodit naboso, a majitelé samozřejmě nemohou fyziologické potřeby zvířete ovlivnit. Zároveň se v areálu nacházejí místní domácí zvířata i volně žijící druhy, které mohou být chováním zvířat návštěvníků omezeny či ohroženy (http://www.zemeraj.cz/vstup-se-zviraty/). Nově bude ale v této sezóně možnost nechat pejska ve speciálním kotci na chráněném místě poblíž vstupní pokladny, za pejskem tak během pobytu v areálu můžete kdykoliv zajít, vyvenčit ho, opět vrátit do kotce a dále pokračovat v „zeměrájování“ J. Využití kotce je zdarma, dává se jen záloha 100 Kč na zapůjčení zámku. K dispozici jsou misky a voda. Máme pejsky rádi, ale jinak to nejde. Děkujeme za pochopení.

Alena

dobry den, chtela jsem se zeptat, jak vypada zazemi, hlavne toalety. moc dekuji

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den, v areálu je stylové občerstvení – Hospůdka Pod hrází s výběrem teplých jídel a dobrot po celý den, Skladba menu je inspirovaná raným středověkem, nenajdete u nás žádná smažená jídla ani coca-colu (ale kafíčko máme dobré :)). Na hospůdku navazuje vnitřní i venkovní posezení, pro děti jsou k dispozici nízké stoly s lavicemi i dětské židličky pro nejmenší. Toalety jsou řešeny mobilními kabinami, protože se nám ani po 5 letech úsilí nepodařilo získat stavební povolení na vybudování stálých toalet (takto je v regionu podporován rozvoj turistického ruchu :/… ). Kabiny jsou ty nejlepší, které jsou u nás k sehnání, uvnitř vypadají jako normální wc, mají krytou odpadní nádrž a splachování, je v nich umyvadlo na mytí rukou. V maximální míře dbáme na jejich čistotu a vůni. Pro děti jsou k dispozici nočníky. Další možnost mytí pro dospělé i děti je u venkovního umyvadla (kamenné koryto) s několika kohoutky s pitnou vodou. Okolí toalet je upravené, osázené květinami. Snažíme se, ale víc zatím nezmůžeme :/…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru