Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Objevte sílu konopí: poctivé bylinné masti v několika druzích

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Hana Petrušková

Ráda bych na konopnou mast využila kredity z pokladu, ale nikde se mi to neobjevuje kolik zaplatím a zda dané kredity mohu využít. Mám tam ještě jedněch 50 kč a nevím na co je mohu použít. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Hezký den, Hano,

50 kreditů máte na Drogerii, takže na tuto nabídku ji můžete využít, když budete přihlášená, stačí pouze u platby kredity uplatnit. Zbývajících 50 kr. máte na kategorii Adrenalin za volantem. :)
Přeji hezký víkend

Jitka Bublíková

Kterou mast objednat na lupenku?

Canabis product

Dobrý den, na lupénku je vhodná konopná mast čistá nebo s včelím voskem.
S Pozdravem Skipalová.

Michaela v

Dobry den, mast je z jakeho konopi? Legalni technicke, nebo „netechnicke“, cili s vyssim obsahem ucinne latky? :)

Canabis product

Dobrý den, jedná se o vysoce kvalitní odrůdy konopí setého, tedy takzvaného technického konopí s vysokým podílem Cannabinoidů, teto skupině je připisován léčivý vliv konopí. Oba druhy rostlin, jak konopí technické nebo konopí indické mají účinné látky Cannabinoidy, ale u technického konopí převažuje látka CBD, zato u Indického převažuje látka THC. Což je látka psychotropní a není v mastech tak důležitá.
Na trhu naleznete převážně výrobky, které obsahují pouze olej z konopných semen Cannabis Sativa Seed oil Extract lisovaný olej ze semen konopí . Tento olej je výborný pro kosmetické použití, ale když se budeme bavit např. o bolestech, tak tam je potřeba zvolit část rostliny Cannabis Sativa stem leaf extract, Canabis Sativa Extract obsahuje celé rostliny , která produkuje zmíněné Cannabinoidy. Touto výrobou se zabýváme již řadu let. S Pozdravem Gabriela

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru