Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Váš hrneček, vaše fantazie: malování na barevný smaltovaný plecháček

4,7 / 5 Smaltum Praha - Josefov  (mapa) 289 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Karla Bajnarová

Dobrý den, zajímalo by mě, jak dlouho asi trvá namalování a vypálení hrnečku. Děkuji za odpověď

Smaltum

Dobrý den,
malování trvá průměrně 1,5 až dvě hodiny. Než jde hrníček do pece, malba se dá setřít, opravit, do suché barvy se dá vyškrabávat. V peci je hrnek jen pár minut a cca 5 minut trvá, než vychladne.

Vaše Smaltérie

Zdenka

Dobry den,
budete mit otevreno take 1.5.?
Dekuji

Smaltum

Dobrý den, otevřeno máme každý den 12–20 včetně víkendů a svátků, tedy i 1.5. Budeme se těšit na návštěvu.
Vaše smaltérie.

Katarína

Dobrý deň!
S priateľom vás chceme taktiež navštíviť, no chcem vedieť, či tento voucher za 219kč platí pre dve osoby alebo len jednu? Poradíte mi, prosím? Ďakujem!

Smaltum

Dobrý den, voucher je na jeden kafáček, kolik Vás přijde malovat je na Vás. Pokud to má být kolektivní dílo, není problém, jen prosím do rezervace nahlašte celkový počet osob, ať Vám držíme správný počet míst. Vaše smaltérie.

Barbora

Dobrý den,
chci se zeptat, zda nabídka platí pouze na „kafáček“ s podšálkem nebo zda by bylo možné si místo toho pomalovat klasický čtvrtlitrový plecháček bez podšálku. Případně zda je možné si jiné polotovary k smaltování zakoupit na místě a za cca jakou cenu?? Děkuji za odpověď.

Smaltum

Dobrý den, tato nabídka je na kafáček. Jedná se o nový tip barevného kafáčku s poctivého plechu, který se tak neohřeje když do něj nalijete horký nápoj. Standardně k němu však není podšálek. Ten však lze dokoupit. Stejně tak lze po doplacení 70 kč pomalovat jakýkoliv jiný tip nebo velikost hrnečku, vč. klasického čtvrtlitrového plecháčku. Standardní cena všech polotovarů hrnků je u nás 290 Kč. Kromě hrnků u nás můžete malovat na konvičky, cukřenky, spony, náramky, náušnice, knoflíky, cedulky, magnetky, dekorativní ještěrky,… Věřím, že si vyberete. Vaše smaltérie.

Alena

Zdravím. S vnukem může jít jako doprovod jen jeden?

Smaltum

Dobrý den, jako doprovod Vás může přijít i více, jen prosím do rezervace oznamte celkový počet lidí, abychom Vám rezervovali místa u stolu. Vaše smaltérie.

Alena

Dobrý den, prosím, budete mít otevřeno i o velikonočním pondělí – v jakém čase? Děkuji

Smaltum

Dobrý den, ano otevřeno bude stejně jako každý den, tj. 12–20:00, přičemž poslední rezervace bereme v 18:00. Budeme se těšit na návštěvu. Vaše smaltérie.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru