Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celoroční super zábava v BRuNO family parku: vnitřní i venkovní atrakce

4,9 / 5 BRuNO family park Brno  (mapa) 160 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Lenka Boumová

Jak poznáte prosím ze jsou děti opravdu sourozenci? Mohou být i nevlastní? Máme 2 děti ale každé jiné příjmení, dcera je moje, syn je partnera…lze zakoupit tedy pro sourozence vaši nabídku?

Lukáš Musil

Můžete prosím upřesnit jak je to s těmi dospělými?
Když koupím permanentku pro dvě děti a půjdu s manželkou a ještě s půlročním sourozencem, budeme něco doplácet?

BRuNO family park

Dobrý den, dospělý doprovod do počtou dvou osob je zdarma. Zdarma je také dítě do jednoho roku v doprovodu platícího sourozence (což celoroční vstup splňuje).

Max Mlsný

Dobrý den, kolik dospělých osob má s dítětem vstup zdarma? Stačí „obyčejná“ fotografie, kde je vidět pěkně obličej? Dítě má dva roky a nemá pas ani OP.
 Děkuji

BRuNO family park

Dobrý den, k jednomu celoročnímu dětskému vstupu jsou dva dospělé doprovody zdarma. Stačí obyčejná fotografie, pasovým formátem je pouze myšlena její orientační velikost, tak abychom ji mohli dát na kartičku, kterou se dítě bude při vstupu prokazovat.

Zuzka

Dobrý den, včera jsem zakoupila (placeno převodem), přes Slevomat, pro svého vnoučka-roční permanentku pro 1 dítě+dospělý doprovod zdarma za 1989 Kč. Dnes jsem se dočetla,že platí nový ceník, nebo nové podmínky ? Jak to tedy je ? Kdybych věděla, že dospělý doprovod dítěte musí platit, tak bych roční permanentku rozhodně nezakupovala. To by nebylo od Vás seriozní jednání.
Přeji hezký den.

BRuNO family park

Dobrý den, k celoročnímu vstupu pro dítě je stále dospělý doprovod (maximálně dvě osoby) zdarma.

Markéta Matušková

Dobrý den,při zakoupení voucheru můžeme jít oba s manželem jako doprovod zdarma?Ptám se protože dříve to tak bylo,teď je bohužel nový ceník..kde se platí podle počtu dospělých(dopro­vodu).Děkuji za odpověď.

BRuNO family park

Dobrý den, ano k jednomu dětskému ročnímu vstupu mohou jít dva dospělí jako doprovod zdarma.

Zuzka

Dobrý den, píšete, že se platí pouze za dítě a rodiče dítěte neplatí a kdyby se šla s nimi podívat i babička, také by nemusela platit vstupné ?
Děkuji za odpověď.

BRuNO family park

Dobrý den, dospělý doprovod k celoročnímu vstupu dětí neplatí. Nemusí to být nutně rodiče. Pouze s sebou musí mít kartičky dětí na vstup.

Mirka

Dobrý den, nechcete přidat akci i pro tři děti?

BRuNO family park

Dobrý den, omlouváme se, ale momentálně máme v nabídce pouze akce pro jedno a dvě děti. Přejeme příjemný den.

Petr

Je nutne aby v pripade karty pro dve deti byly deti sourozenci? V nasem pripade jsou to bratranci.

BRuNO family park

Dobrý den, jak je uvedeno v textu akce, jedná se o nabídku pro sourozence. Přejeme příjemný den.

Ondřej Macek

Dobrý den, nemáte nabídku pro 3 děti?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ondřeji v rámci této akce je to nastaveno na jedno až dvě děti a jednoho dospělého. Kdo ví, třeba nějaká další akce bude i pro tři nebo více dětí :) Hezký den, Tibor

Pavel

Dobrý den, karta pro celoroční vstup platí 12 měsíců ode dne vystavení karty, nebo je platnost karty omezena do konce roku 2018? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, jak je uvedeno u nabídky – voucher vyměníte za Bruno card, která má od vystavení platnost jeden rok :) Pěkný den, Tibor

Emada

Dobrý den, v případě, že koupíme roční vstup pro dvě děti za 2989,– Kč, je nutné, aby šly vždy společně nebo je možný vstup i jednotlivě, nezávisle na druhém dítěti. Děkuji za odpověď.

BRuNO family park

Dobrý den, každé dítě dostane vlastní kartičku, takže mohou chodit i jednotlivě. Příjemný den.

Josef

Dobrý den, a co takhle permice pro tři děti? Nebyla by?

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe v rámci této akce je to nastaveno na jednoho dospělého a jedno až dvě děti. Kdo ví, třeba nějaká další akce bude i pro tři děti :) Pěkný den, Tibor

Veronika

Dobrý den, není mi jasné, jestli je myšleno platícím dítětem i dítě s touto celoroční pernamentkou? (Pro vstup dítěte do 1 roku zdarma) A půjdou-li 2 dospělé osoby s dítětem s touto pernamentkou, tak jedna bude platit vstup? Děkuji!

BRuNO family park

Dobrý den,
platícím dítětem je myšleno i dítě s celoroční permanentkou. Dospělí doprovod u nás neplatí, takže pokud jdou dva rodiče s jedním dítětem, tak platí pouze za dítě. Přejeme hezký den.

Martina

Dobrý den, platnost je ode dne nákupu nebo lze nějak posunout (koupila bych, jako narozeninový dárek)? A kojenci jsou zdarma nebo též plati vstupné? děkuji

BRuNO family park

Dobrý den, platnost začíná vystavením karty pro celoroční vstup. Karta může být vystavena nejpozději poslední den platnosti voucheru, tedy 31. 5. 2018. Později lze samozřejmě celoroční vstup zakoupit též, ale za standardních podmínek. Dítě do jednoho roku vstupné neplatí v případě, že dorazí v doprovodu platícího sourozence. Přejeme příjemný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru