Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vstup na představení „Amore“: show hvězd baletu Velkého divadla v Moskvě

4,4 / 5 REMco servis Praha - Nusle  (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Alena Nassová

dobrý den,
také prosím o informaci, o která místa v přízemí se jedná ?
 děkuji

REMco servis

Jako pořadatel baletního vystoupení AMORE s baletní hvězdnou Světlanou Zacharovou, která působí v Bolšoj Teatru, bychom Vás rádi informovali o tom, že bohužel nebude možné tuto akci uspořádat v ohlášeném termínu 7. května 2018 z neočeká­vaných technických důvodů. Rádi bychom potvrdili, že baletní vystoupení se uskuteční v NOVÉM termínu 10. ledna 2019(čtvrtek), který již byl potvrzen managementem výše uvedené baletní hvězdy a je již také zamluven v Pražském kongresovém centru.
Přesunuto z původně plánovaného termínu 7.5.2018 z tech­nických důvodů. Vstupenky zůstávají v platnosti bez nutnosti výměny. Nové datum je již potvrzeno managementem souboru.

Robert

Dobry den,
ktore mista su na vyber v ramci jednotlivych sekcii? Je mozne zadat nejake preferencie?
 Diky

REMco servis

Jako pořadatel baletního vystoupení AMORE s baletní hvězdnou Světlanou Zacharovou, která působí v Bolšoj Teatru, bychom Vás rádi informovali o tom, že bohužel nebude možné tuto akci uspořádat v ohlášeném termínu 7. května 2018 z neočeká­vaných technických důvodů. Rádi bychom potvrdili, že baletní vystoupení se uskuteční v NOVÉM termínu 10. ledna 2019(čtvrtek), který již byl potvrzen managementem výše uvedené baletní hvězdy a je již také zamluven v Pražském kongresovém centru. Přesunuto z původně plánovaného termínu 7.5.2018 z tech­nických důvodů. Vstupenky zůstávají v platnosti bez nutnosti výměny. Nové datum je již potvrzeno managementem souboru.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru