Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Video kurz Krotitel e‑mailů: Vyřiďte je rychleji, ať máte čas na rodinu

SimpleRestart 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lenka

Dobrý den,
píšete, že při zakoupení obdržíme certifikát o absolvování kurzu. Bude mi ten certifikát k něčemu? Například která firma na něj bere ohled a pomůže mi to k nástupu do této práce, nebo k povýšení?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, zaměstnavatel může přihlédnout k absolvovanému kurzu. To jestli Vám pomůže k získání práce nebo povýšení už záleží pouze a jen na Vaší šikovnosti :) Pěkný den, Tibor

Petr

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat v čem přesně spočívá úspora toho času a tím možnost získat více času? V práci emaily vyřizuji stále, ale jsem v práci od 8 do 16.30. Když vyřídím email o hodinu rychleji, stejně v té práci musím zůstat. V čem mi tedy tento kurz pomůže?

SimpleRestart

Dobrý den, Petře.
Díky za za dotaz a váš zájem o kurz. V kurzu se naučíte, jak se emailům věnovat efektivněji a méně, než dosud – ve vašem případě „stále“. Pro mnohé také emaily znamenají práci přesčas, o víkendech, po večerech. Díky kurzu zvládnete vaše emaily vyřídit rychleji a tudíž můžete mít i vrámci pracovní doby více času na to, co je důležité pro vás i pro firmu. Věnovat se tomu, co pro vás může znamenat přidáno, povýšení nebo cestu k lepší práci… Odpověděl jsem vám na vaše dotazy?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru