Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Pro prevenci i průběžnou kontrolu: tlakoměry Beurer a Sanitas

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Tamara Fuchsová

Dobrý den, přijde Vám nabídka tlakoměru Beurer BM 85, který je údajně zlevněný z 3999, jako neklamání zákazníků, když se ten samý přístroj prodává na internetu bez slevy za v průměru o tisíc korun levněji? V čem pak spočívá výhodná nabídka? Zcela upřímně, od firmy s takovouto úžasnou nabídkou, kterou považuji za klamání spotřebitele, bych si nekoupila ani tkaničky do bot. Zatím mě Slevomat nezklamal, ale s takovými nabídkami se do budoucna s Vámi budu muset „rozloučit“.

Borgy CZ

Dobrý den, Tamaro,
každý produkt má stanovenou doporučenou cenu dovozcem. V případě tlakoměru Beurer BM85 je to 3.999kč. Do cen, které se objevují na internetu nemá dovozce žádné právo zasahovat. Akční cena na Slevomatu, která je 1.999Kč je jedna z nejvýhodnějších na internetu vůbec.

 Daniel

Slevomat.cz

Dobrý den, Tamaro, dovolím si jen opravit původní cenu tlakoměru, jež činí 3.399 Kč, nikoli Vámi uvedených 3.999 Kč. Za stejnou cenu 3.399 Kč se tlakoměr prodává i na stránkách prodejce. Cena 1.999 Kč u nás na Slevomatu je tedy skutečně jednou z těch nejvýhodnějších a nejakčnějších na českém internetu. Hezký den :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru