Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dámské kalhotky nebo tanga od české značky Addicted

4,5 / 5 Trenýrkárna.cz Praha - Libeň  (mapa) 605 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lenka Havlíková

dobrý den, mám koupené 2 vouchery.. ale koukám na webovky.. a žádné zboží tam už na výběr v požadované velikosti „M“ není … tj co ted :-) … proč se tedy vouchery nabízí .. když už není co kupovat? :-))))

Trenýrkárna.cz

Dobrý den, Lenko, máme posledních pár kusů kalhotek ve velikosti M (nejsou na webu, mám je u sebe na stole a máme je pro Vás rezervované :) ):
4× Dámské kalhotky Addicted bílá žlutá
7× Dámské kalhotky Addicted růžová
1× Dámské kalhotky Addicted žlutá
1× Dámské kalhotky Addicted bílá fialová

Pokud si vyberete prosím napište nám na ruslan@trenyrkarna.cz, pokud ne stejně nám napište a domluvíme se na dalším postupu. Děkujeme za pochopení.

Kotulková Leona

Vetsi vyber velikosti je pouze u tang. Kalhotky jsou vybrane, taky cekam na naskladneni.Voucher sice muzu uplatnit az do konce kvetna, ale ted opravdu nemam z ceho vybirat.

Trenýrkárna.cz

Dobrý den, kolegové vše překontrolovali a je opravdu v nabíde maximum kusů, které jsou k dispozici. K doskladnění bohužel nedojde dříve než na podzim tohoto roku. Děkujeme za pochopení.

Daniela

Dobrý den, na webu máte velikosti převážně jen XS, kdy lze očekávat naskladnění i jiných velikostí u různých barev? Děkuji D

Trenýrkárna.cz

Dobrý den, koukám na to a je tam poměrně i dost dalších velikostí viz www.trenyrkarna.cz/100-slevomatcz-addicted, každopádně mrkneme na to v pondělí a zkusíme ještě něco vymyslet ;). Díky moc za dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru