Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vytvořte si svou originální fotoknihu

4,8 / 5 MCLAB Modřice  (mapa) 1 246 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Veronika

Pěkný večer, chtěla bych se Vás zeptat, fotoknihu by jsme chtěli dát jako poděkování rodičům na svatbě (respektive po svatbě se svatebními fotkami), svatbu máme 7.7. 2018, mám vouchery zakoupit teď a nebo plánujete udělat ještě další akci a mám tedy s nákupem počkat až po 7.7.? Děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek dne
V. Trbulová

Computer MCL Brno

Dobrý den, určitě si můžete zakoupit voucher nyní a případně jej u nás prodloužit. Další akce určitě v budoucnu plánujeme. Přesný termín Vám v současné době nemohu uvést.

Iva Rýdlová Zdražilová

Dobrý den chtěla bych si odeslat foto knihu s pevnou vazbou ale nevím jak kde získám to číslo voucheru a pak jak ji vytvořit můžete mi prosím poradit než si ji koupím předem děkuji Rýdlová

Computer MCL Brno

Voucher si koupíte zde u Slevomatu a dále pak postupujete dle návodu u akce

Benedík

Jsem Vašim spokojeným zákazníkem již několik let. Vaši nabídku chci opět využít, jen nevím,, jestli stihnu knihu dodělat do 31.5.
Je možné termín o týden až 14 dní prodloužit?
Děkuji
J.Benedík

Computer MCL Brno

Dobrý den. Ano ale musíte nám poslat včas číslo voucheru.

Jindřich

Prosím, chci odstranit zbylé strany a program mě nechce pustit, přestože je psáno, že strany navíc se mají smazat. V případě, že tedy zbylé strany zaplnim fotkami, co mám dělat se stranou, kde je napsáno, že kvůli automatizaci mám strany zbylé smazat. Text nejde smazat, odstranit ani předělat fotkou. Vážně bych to měl nerad ve své fotoknize.

Computer MCL Brno

Dobrý den

Protože neuvádíte žádné detaily mohu odpovědět jen obecně. Stránky nejdou smazat pouze v případě, že by to bylo pod technické minimum. Je možné, že máte zvolený špatný typ knihy. Raději nás prosím kontaktujte.
Computer MCL Berousek

Sofie

Dobrý den, mám již klasické vyvolané fotky pár let staré, potřebovala bych je namnožit. Je možné pouze pomocí už vyvolaných fotek udělat další (okopírovat)? Aby měli stejnou kvalitu.
Předem děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den

Kopie asi bude vždy kopie. Ale běžně si u nás lidé dělají fotoknihu z naskenovaných fotografii.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru