Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7 nocí s polopenzí v apartmánu, venkovní bazén a dítě do 13,99 let zdarma

4,2 / 5 CK České kormidlo Umag - Chorvatsko (mapa) 97 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Veronika

Dobrý den, termín 14.-21.7 je již také plně obsazen? Jedná se o 2 dospělé+ 2 děti 10 a7 let. Případně jiná lokalita?
děkuji V.Čechová

CK České kormidlo

Dobrý den, ano také kompletně obsazen. Zkuste se podívat na tuto akci: https://www.slevomat.cz/akce/1287264-vodice-dovca-s-polopenzi-ci-light-all-inclusive přeji krásný den.

Tomáš Kocmanek

Zdravim,
je možná strava bez lepku ?
Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, stravovací zařízení na toto není bohužel nijak speciálně připraveno, myslím si však, že v bufetové polopenzi si vybere člověk s bezlepkovou dietou, vždy však doporučujeme mít s sebou vlastní bezlepkové pečivo. Přeji krásný den.

Jana Kulhánková

Dobry den.prosim o kalkulAci 2 dospělí + 2děti (10+15 let) 4.8.-11.8.2018
Bez dopravy.DĚKUJI

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupili 2 vouchery zde na Slevomatu, dítě 15 let na přistýlce byste poté doplatili za 10590 Kč a druhé dítě je zdarma. Přeji krásný den.

Pavel

Dobrý den,můžu se zeptat na termín od 30.6–7.7.jestli by byl volní apartman pro 2 dospělí a 2 děti 8 let a 13 let?Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ano momentálně je tento apartmán volný. Přeji krásný den.

Štenclová Monika

Dobrý den, v termínu od 17.7. – 21.7. s polopenzí by nebyl volný apartmán 2 dos. + 2 děti 9 a 15 let. Děkuji za informaci

CK České kormidlo

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Apartmány 2+2 jsou volné od 7.7. nebo od 28.7.2018. Přeji hezký den.

Oxi

Dobrý den, prosím cenovou kalkulace 1 dospěl.+ 1 dítě (10let), doprava autobusem, nástup Brno, termín kterýkoliv volný, dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupila 2 vouchery zde na Slevomatu, termíny jsou volné všechny uvedené. Cena za dopravu závisí na Vámi vybraném termínu – mimosezonní termíny jsou za 1000 Kč/os. a v sezóně za 1600 Kč/os. Přeji hezký den.

Lenka Háčková

Dobrý den, prosím o kalkulaci pro: 1× dospělý + 2 děti (10 a 13 let) v termínu 28.7. – 4.8.
Autobusová doprava z Prahy (prosím o sdělení nástupního místa).
Děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupila 2 vouchery zde na Slevomatu, jedno dítě poté na přistýlce zdarma. Autobusová doprava 2× speciální cena 1600 Kč/os. na pevném lůžku, 1× 2190 Kč/os. na přistýlce. V Praze se odjíždí ze stanice metra C – Opatov, ostrůvek hned u výstupu z metra (směr do centra). Přeji krásný den.

Tamara Hriníková

Nejsem na hlavu padlá, tam jsem se samozřejmě dívala. Dnes ráno tam žádný Voucher nebyl…

Slevomat.cz

Dobrý den, Tamaro, vouchery jsem Vám zaslala znovu, zkuste se podívat do složek jako Hromadné/Spam/Pro­motions, často se nám tam maily schovávají. :-) Kdyste ho přeci jen nenašla, napište nám e-mail. :-) Krásný den, Míša

Tamara Hriníková

Dobrý den,

Tamara Hriníková

Dobrý den, 30.4. jsem zaslala platbu a Voucher nikde. Skoro 18 tisíc. To už je i strach…

CK České kormidlo

Dobrý den, poprosila jsem Slevomat, aby Vám dali vědět. Přeji hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, Tamaro, není proč se strachovat. Včera jsme Vám voucher posílali do e-mailu a máte ho k dispozici také ve svém účtu v sekci Mé nákupy. Zkuste se podívat i do složky Spam a Hromadné, kam občas voucher zapadne. Posílám Vám ho zároveň ještě jednou :) Krásný den, Tibor

Tamara Hriníková

Vouchery jste poslali až dnes, nikoliv včera. A to až poté, co jsem se dotazovala zde a také emailem, který jsem odeslala na Slevomat…

Slevomat.cz

Dobrý den, Tamaro, nebudu se s Vámi dohadovat. V případě, že příště nenajdete e-mail s voucherem, můžete si jej rovnou ověřit a stáhnout ve svém účtu v sekci Mé nákupy. Jsem rád, že se situace vyřešila a voucher máte k dispozici. Přeji Vám pěkný den, Tibor

Roman Tymčak

Dobry den , rodina 2 dospěli , 3 děti ( 15 , 7 , 4 ) . apartman pro vše – cena ? Termin – srpen cca 11.8– nebo 18.8– , děkuji .

CK České kormidlo

Dobrý den, v obou termínech máme apartmány 2+3 volné. V tomto případě byste zakoupili 3 vouchery zde na Slevomatu, jedno dítě na přistýlce by bylo zdarma a druhé dítě na přistýlce za 5590 Kč – doplatek přímo CK. Přeji hezký den.

Libor

Dobry den v terminu 21.7. , by šlo o 3 rodiny po 2 dospělých a 2 dětech ve věku (6let,10let;7­let,10let;6let,9let) predem dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě by každá rodina musela zakoupit 3 vouchery zde na Slevomatu a 1 dítě v každém apartmánu by bylo zdarma. Přeji hezký den.

Libor

Dobrý den , byl by volný termín od 21.7 pro 6 dospělých a 6 dětí ? A jaká by byla cenová kalkulace. Doprava vlastní . Předem děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto termínu máme zatím dostatek volných apartmánů. Celková kalkulace by závisela na rozložení rodin a věku dětí. Děkuji za pochopení a případné doplnění.

Libuše Bosáková

Dobrý den, prosím o celkovou kalkulaci ceny pro dvě rodiny (2 dospělí + 1 dítě do 5 let a druhá rodina 2 dospělí + 1 dítě do 9 let) Termín 11.8.2018 – 17.8.2018. Je v pokojích klimatizace ?

CK České kormidlo

Dobrý den, každá rodina by zakoupila 2 vouchery a obě děti by byli na přistýlkách zdarma.Klimatizace v apartmánech není, avšak v celém komplexu jsou vzrostlé stromy, které poskytují dostatek stínu a nemusíte se tedy obávat velkého horka. Děkuji za pochopení a přeji krásný den.

Barbora Waneková

Dobrý den, je vstup do moře pozvolný?
Děkuji za odpověď.
Waneková

CK České kormidlo

Dobrý den, děkuji za dotaz. V komplexu jsou betonová plata, kdy se vstupuje do moře po betonových schodech, v okolí jsou také pláže s pozvolným vstupem a hrubým štěrkem. Přeji hezký den.

Martina Půtová

Dobrý den, mohla bych poprosit o kalkulaci ceny v červenci 2 dospělé a 3 děti(5+3+3)? D­ěkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, tak například od 7.7. do 14.7. byste zakoupili 3 vouchery zde na Slevomatu, 1 dítě na přistýlce je zdarma a druhé byste doplatili přímo v CK za 5590 Kč. Přeji hezký den.

CK České kormidlo

Dobrý den, tak například od 7.7. do 14.7. byste zakoupili 3 vouchery zde na Slevomatu, 1 dítě na přistýlce je zdarma a druhé byste doplatili přímo v CK za 5590 Kč. Přeji hezký den.

Lucie Rozsívalová

Dobrý den mate prosim dva volne pokoje v obdobi od 21.7–28.7 pro 7dospělých a jedno 2-lete dite?
a kolik by bylo prosim pojištění kdyby nekdo nemohl jed? Dekuji
Prosova

CK České kormidlo

Dobrý den, ano v tomto termínu máme ještě dostatek volných apartmánů. Na nabídku našeho pojištění se můžete podívat zde: http://www.ceskekormidlo.cz/pojisteni. Přeji hezký den.

Bára

Dobrý den, prosím o kalkulaci pro dva dospělé a děti 15 a 11 let. Doprava autobusem z Prahy nebo z Teplice ( pokud by to bylo možné ) v termínu 25.8. až 1.9. 18

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupila dva vouchery zde na Slevomatu, dítě 11 let by bylo zdarma a doplatek přímo CK by poté byl za dítě 15 let 7990 Kč. Autobusová doprava je možná z Prahy a cena by byla 2× 1600 Kč/os. na pevném lůžku + 2× 2190 Kč/os. na přistýlce. Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

Monika Nárožná

Dobrý den, je možné zajistit ubytování ve spodní části apartmánu ( né v patře) ?

CK České kormidlo

Dobrý den, je možné toto Vaše přání zapsat jako negarantovatelný požadavek pro zahraničního partnera, a pokud jen trochu možné, snaží se vždy vyhovět. Děkuji za pochopení.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s miminkem do 1 roku ve vlastni postýlce a jedno 5 létě dite? Je roční dítě zdarma? Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, zdarma je vždy pouze jedno dítě. Zda by nám povolili i miminko zdarma, to bychom museli poptat po vytvoření nezávazné rezervace na Vámi vybraný termín. Děkuji za pochopení.

MARCELA

Děkuji za odpověď, jelikož je zájezd na 5 dní – musíme se ještě rozmyslet.to se nám nějak nezdá :-( marcela

CK České kormidlo

Dobrý den, jedná se o ubytování na 8 dní/7 nocí, autobusovou dopravou je to pak celkem dní 10. Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

Daša

Dobry den ,jsou povoleni pejsci? mame dva malinkaty jorkšíry.

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, pejsci nejsou povoleni. Děkuji za pochopení.

Monika

Animační program pro děti jsou realizovány i během červnových termínů? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale na tuto otázku Vám nedokáži přesně odpovědět, jelikož animační programy jsou čistě v kompetenci tohoto komplexu. Děkuji za pochopení.

MARCELA

Jednalo by se o termín 4.8–11.8 2018 a konkrétně z Prahy.potrebuji vědět čas odjezdu z Prahy a také 11.8 nazpět. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, předpokládaný odjezd z Prahy je v 17.30 hod, samozřejmě se to může ještě trochu lišit, dle naplánované trasy v daný termín. Nazpět se vždy odjíždí ve večerních hodinách a příjezd zpět do ČR je v ranních dopoledních hodinách dle dopravní situace. Hezký den.

MARCELA

Dobrý den,jednalo se mi o presnejsi časové odjezdy – ty nemohu nikde najít.a chtěla jsem se zeptat jestli je volný termín 4.8–11.8 2018? Děkuji Marcela

CK České kormidlo

Dobrý den, ano v tomto termínu je dostatek volných apartmánů. O které nástupní místo by se Vám tedy jednalo? Hezký den.

Monika

Jak daleko je to na nejbližší, pro děti, vhodnou pláž? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, na pláž je to cca 400 – 500 metrů. Hezký den.

MARCELA

Dobrý den a jaké jsou tedy ty odjezdy,jedna se mi o termín od 4.8 2018.? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, pokud máte na mysli odjezdová místa, tak všechna jsou uvedena zde: http://www.ceskekormidlo.cz/leto/Chorvatsko/Istrie/Umag/Apartmany-Polynesia?Dospelych=2
Děkuji za pochopení.

Václav

Dobrý den, chceme si objednat dovolenou, ale nesedí nám cena, na Slevomatu vychází 6990/os/, 1 dítě zdarma, tudíž celkem 20 970Kč.
Po přesměrování na stránky CK u nezávazné objednávky vychází cena 19 270Kč.
Pokud bude jedno dítě zdarma, potřebujeme tedy tři vouchery? A jakým způsobem zakoupit? Chceme uplatnit slevu u zaměstnavatele. Moc děkuji za odpověď.

Apartmány Polynesia***
Konfigurace zájezdu
Počet osob
2
Děti
ve věku 11, 8 let
Termín
23. 6. – 30. 6. 2018
Dní / nocí
8 / 7
Doprava
vlastní
Strava
polopenze
Ubytování
Apartmán 2+2 při obs. 4 os.
Zvýhodněné cestovní pojištění
Rezervace – po odeslání objednávky Vám vytvoříme závaznou rezervaci
Poznámky
Cena zahrnuje: 7× ubytování/os., 7× polopenzi/os., spotřebu energií, pobytovou taxu, povlečení a ručníky, závěrečný úklid, služby delegáta.


Cena nezahrnuje: cestovní pojištění.

Cenová kalkulace

Dospělá osoba
2 × 9 590 Kč
2 × 7 090 Kč
Dítě 0–13,99 let na 1. přistýlce
1 × 0 Kč
Dítě 0–13,99 let na 2. přistýlce
1 × 5 090 Kč
Celkem
24 270 Kč
19 270 Kč

CK České kormidlo

Dobrý den, děkuji za dotaz. Aktuálně na tento termín dle Vašich parametrů vypadá kalkulace takto: http://www.ceskekormidlo.cz/leto/Chorvatsko/Istrie/Umag/Apartmany-Polynesia/830854?Ubytovani=20949&Dospelych=2&Deti=2&Vek=11x8#kalkulace
Hezký den.

Vlasta

Dobrý den, lze u vás prosím čerpat příspěvek zaměstnavatele z FKSP? Děkuji a hezký den.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano určitě, není problém. Hezký den.

Kateřina

Předpokládám, že vyjíždět se bude ve večerních hodinách a už se bude počítat jeden den,že? To samé s návratem, kdy se odjede jeden den odpoledne a vrátíme se druhý den ráno,takže další dva dny,což budou tři dny z dovolené prakticky pryč..a navíc se 4letým dítětem 12h v autobusu,to chce od rodičů odvahu a pevné nervy.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano je to přesně tak, jak píšete. Je na zvážení každého, zda využije naši autobusovou dopravu či použije vlastní dopravu. Hezký den.

Barbora N.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné, aby byly obě děti zdarma (6 a 11 let), pokud jedno dítě bude spát na přistýlce a druhé s rodiči na manželské posteli?
Děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale u tohoto ubytování toto možné není. Zdarma může být pouze 1 dítě. Děkuji za pochopení.

Michaela Loziňáková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak daleko je z jednotlivých apartmánů do místa, kde se podává jídlo a k bazénu?
Měli bychom zájem o termín na konci července, 2 dospělí+2 děti (6 a 4 roky). Také jsem se chtěla zeptat, jestli je možné ještě před objednáním vidět přímo apartmán(pokoj), kde bychom byli ubytovaní.
Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, z apartmánů, které máme nasmlouvány je to do budovy, kde se podává jídlo i k bazénu cca 200 metrů procházkou po areálu. Na konci července máme ještě dostatek volných apartmánu. Fotky uvedené u této akce i na našich stránkách odpovídají apartmánům, ve kterých budete ubytováni. Hezký den.

Anett Lukášková

1 DOSPĚLÁ OSOBA DVĚ DĚTI 4,a 12, LET,co doporučujete, z Prahy, bus, ?? v případě bus, cena za 3 osoby, / 1× dospělý, 2× děti)
děkuji
 Anett

CK České kormidlo

Dobrý den, a o který termín se Vám prosím jedná? Děkuji za Vaši odpověď.

Jana

Dobrý den, prosím ještě informaci .. jestli je možnost klimatizace, na apartmánu ? Nikde nemůžu dohledat.
Děkuji.Jana

CK České kormidlo

Dobrý den, klimatizace v těchto apartmánech není. Děkuji za pochopení.

Ladislava Raiskubová

A ještě poprosim o kalkulaci 2 dospělí +1 dítě 4roky..termín poslední srpnový i s autobusovou dopravou pro všechny..děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupili 2 vouchery zde na Slevomatu, dítě by bylo zdarma na přistýlce a doplatek CK by byl za autobusovou dopravu 2× 1600 Kč a 1× 2190 Kč. Děkuji za pochopení.

Ladislava Raiskubová

Dobrý den, jak dlouho bude trvat cesta autobusem z Brna?

CK České kormidlo

Dobrý den, cesta do tohoto letoviska trvá cca 12 hodin v závislosti na dopravní situaci na silnicích. Děkuji za pochopení.

Šárka

Dobrý den, prosím o kalkulaci. Termín 30.6.-7.7., 2 dospělí, 2 děti (15, 9 let) včetně autobusové dopravy. Děkuji za informaci a přeji pěkný den Š.

CK České kormidlo

Dobrý den, v případě využití apartmánu 2+2 tedy zakupte 2 vouchery zde na Slevomatu a doplatek CK by byl 5590 Kč za 1. dítě a 2. dítě je zdarma. Cena autobusové dopravy by byla v tomto termínu 2× 1600 Kč a 2× 2190 Kč. Děkuji za pochopení.

olga

je možné doplatit si cestu autobusem z prahy


děkuji olga

CK České kormidlo

Dobrý den, ano možné to je. Cena závisí na Vámi vybraném termínu a počtu osob v apartmánu. Děkuji za pochopení.

Jana

Dobrý den, prosím o kalkulaci.
2 dospělí , 3 děti / 9,11,14let.
Kolik popř.zakoupit voucheru a kolik bude doplatek ?
Termín od 7.7. – 14.7.
A mají pokoje klimatizaci ?
Děkuji za odpověď. J.

CK České kormidlo

Dobrý den, v případě využití apartmánu 2+3 zakupte zde na Slevomatu 2 vouchery, doplatek CK by byl tedy 1× 8790 Kč, 1× 5590 Kč za 1. dítě a druhé dítě je zdarma. Děkuji za pochopení.

Dana Herbergerová

Dobrý den,
3 dospělí a 1 dítě 13 let s autobusovou dopravou v termínu 17.-26.8.2018.
Jaká bude celková cena?
Děkuji za informaci a přeji hezký den :-)

CK České kormidlo

Dobrý den, v případě využití apartmánu 2+2 bych Vám tedy doporučila zakoupit 2 vouchery zde, dítě budete mít zdarma a CK doplatíte za 3. dospělou osobu 8790 Kč. Autobusová doprava by byla 2× 1600 Kč a 2× 2190 Kč. Děkuji za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru