Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Povlečení s dětskými i filmovými motivy: Star Wars, Avengers, Cars, Pú a další

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Milada

Dobrý den,

opravdu nerozumím- nehoře u produktu malým písmem doprava zdarma,
u objednávky ale zvýrazněno Doprava nad 1500,– zdarma?
Platí tedy???

Aaryan Trade s.r.o.

Dobrý den , v naší akci : Povlečení s dětskými i filmovými motivy: Star Wars, Avengers, Cars, Pú a další máte na výběr: (1) Osobní odběr přes výdejní místa Zásilkovny – zdarma, (2) doručení na adresu prostřednictvím Geis – doplatek – 29 Kč. Jinak doprava zdarma při celkovém nákupu nad 1500 Kč platí pro všechny naše akce (AARYAN TRADE s.r.o.), které naleznete na slevomat.cz. Položky z různých našich akcí můžete volit libovolně a vkládat do nákupního košíku, pokud celkový nákup je nad 1500 Kč, pak Vám nebude účtována doprava. Děkujeme. Tým AARYAN TRADE

Petra Doupovcová

Dobrý den, chci se zeptat jestli se povlečení dá prát pouze na 40 stupňů jak uvádíte? U povlečení je to celkem nízká teplota.
Děkuji.
Doupovcová

Aaryan Trade s.r.o.

Dobrý den, doporučená teplota praní je určena distributorem licenčních povlečení a je v souladu s nejmodernějšími trendy pro údržbu bytového textilu. Veškeré nové prací prostředky na bázi enzymů (prášky, gely) jsou účinné při teplotách 40 stupňů i nižších , přitom antibakteriální a desinfekční efekt včetně odstranění nečistot jsou srovnatelné i lepší než metody založené na účinku vysoké teploty (vyvařování prádla). Navíc nedochází k poškození struktury bavlněných vláken a je tak zajištěna delší životnost povlečení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru