Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Přezutí pneumatik včetně vyvážení a nahuštění

4,6 / 5 1CAR online, s.r.o. Praha - Chodov  (mapa) 702 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Michal Nemcok

Dobrý deň,

Potrebujem prezut pneumatiky na dvoch diskoch. Mozem si zakúpiť voucher za 199kc a dát si tieto 2 pneumatiky vymeniť namiesto 4 kol co sú na vouchery?

Dakujem,
 Michal

1CAR online, s.r.o.

Dobrý den Michale,

toto půjde udělat. Jak píšete kupte voucher za 199,– a přijímacím technikům při samotném přezouvání toto oznamte.

přejeme hezký den

Váš 1CAR

jiri kotynek

Potřebuji přehodit pneumatiku pouze na 1kole plus vyvážení.Kolik u vás zaplatím a musím se objednat?

1CAR online, s.r.o.

Dobrý den Jirko,

potřebovali bychom vědět velikost kola, zda je to plech nebo Alu ráfek, zda je to normální pneu nebo RunFlat. Zavolejte prosím přijímacím technikům tyto podrobnosti na 777 000 321–2 a oni vám sdělí cenu a rovnou se domluvíte na termínu..

Váš 1CAR

Jirka P

Dobrý den,

dost lidí si tu stěžuje na příplatky za vyvážení. Pokud mám voucher za 199 Kč a nechci nic vyvažovat neb jsem vyvažoval loni chvíli před přezutím, tak nemusím a nebudu nic doplácet? Stačí mi jen prohodit kola a dofouknout. Děkuji za info

1CAR online, s.r.o.

Dobrý den Jirko,

pokud máte voucher za 199 Kč na přehození kol na discích, potom tato kola na Vaši žádost nemusíme vyvažovat, tzn. nebudete nic doplácet. Stačí toto sdělit technikům na příjmu.

Váš 1CAR

Libor

Zdravím Vás, po pravdě jsem v tomto pneuservisu byl taky a taky nespokojen. Cena na konci vyskočila na 600 Kč k tomu mi bylo sděleno, že mi nefunguje zadní stěrač který bez problému fungoval, nutně jsem se musel u vás zaregistrovat i když nechápu proč se toto vše dělo, přišel jsem na výměnu pneu, ne na kontrolu vozidla a vůbec nechápu proč jsem se musel registrovat. Za mě tady už ne !!!

Martin

Dobrý den,
Jsem nováček a musím se zeptat, jak je myšleno přezutí včetně a nebo bez montáže a demontáže pneumatik z disku?
Děkuji za odpověď

1CAR online, s.r.o.

Dobrý den Martine,

přezutí VČETNĚ montáže a demontáže pneumatik z disku znamená, že na vašem autě provedeme zjednodušeně následující úkony: odmontujeme kola z vozu, sundáme z nich staré pneumatiky, nandáme nové pneumatiky, vyvážíme kola a nasadíme je zpět na auto. Tzn. na autě budou stejné disky jako při příjezdu, ale budou na nich obuté nové pneumatiky.
Přezutí BEZ montáže a demontáže pneumatik z disku znamená zjednodušeně tyto úkony: odmontujeme aktuální kola z vozu, vezmeme vámi dovezenou druhou sadu kol i s pneumatikami, tato kola vyvážíme a nasadíme na auto. Tzn. zde provedeme záměnu 2 sad vašich celých kol mezi sebou.

přejeme hezký den
 1CAR

Matěj

Využil jsem také vaše služby a byl jsem krajně nespokojený. Doplácel jsem 209.-Kč za závaží. Problém je ten, že není žádný důkaz, jestli tam opravdu bylo potřeba závaží dávat. Chápu, že je potřeba něco málo vždy poupravit, ale tak šílené doplatky jsou fakt divné??…

Připadá mi, že se 1car hraje strategii a to takovou: Nalákat zákazníka na voucher a pak mu napočítat závaží.
Osobně se divím, proč takovou nabídku slevomat podporuje. Pokud se zákazník podívá na jiné nabídky na slevomatu – aktuálně jsou dvě, obě mají za cca stejnou cenu voucher závaží v ceně.

Určitě bych tedy Vaší neprůhlednou nabídku nikomu nedoporučoval a slevomatu bych doporučil, aby si pořádně prověřil nabídky co si schvaluje na svůj web.

Lucie

Ja jsem Vase sluzby take v lonskem roce vyuzila. Nijak extra jsem spokojena nebyla. Prijmaci technik…nic prijemneho.
Kavu sice nepiji,ale prislo by me slusne,kdyz ji nabizite,aby byla nabidnuta kazdemu a ne jen nekomu,ale chapu nejsem atraktivni dvacitka ;-) Toto beru s humorem,
ale dalsi…doplatek za vyvazeni – cca 360 Kc. Vzhledem k tomu,ze jsem nemela dostatecnou hotovost, tak jsem platila kartou 478 Kč (hotovostne bez DPH?!)!
Vraceni kol bylo v aute uplne jinak,takze jsem to musela prehazovat (nechapu,co je sloziteho na tom je tam dat stejne…). Igelit ponechan na sedacce-super, ze dbate na cistotu,ale ze mechanik nema rukavice a tim zaprasi volant je asi jedno.
Nespokojenost :-(

Václav Malý

Dobrý den,

uvažoval jsem o zakoupení voucheru, ale jak jsem si přečetl co tady píšete tak i já využiji jinou firmu tady na slevomatu.

Vaše služby jsem jednou využil a doplácel jsem za závaží 189.-Kč a to šišaté kola určitě nemám. Jiné firmy tady na slevomatu mají vše v rámci voucheru, to jsem si teď ověřoval a teda jste jediná firma která to tak nemá. Nechápu proč slevomat uvádí exkluzivně pro zákazníky slevomatu a nepodívá se do hodnocení, jak vaší zákazníci doplácejí.

Hold asi k Vám jezdí zákazníci co mají šišaté kola a potřebuji stále nové závaží popřípadě doplnit závaží…

Máca

Dobrý den,

měl bych dotaz. Prosím je v ceně voucheru i vyvážený? V popisu voucheru je uvedeno že ano, ale dále je uvedeno závaží za 1.-Kč/g. Jak to tedy je?

Vaši službu jsem využil už 3× a vždy se doplácela hrozná částka za vyvážení a proto jsem teď chtěl využít vaší konkurenci. Pokud ale bude vše ve voucheru, tak se k Vám opět budu těšit :-).

Dále platí voucher i na ALU kola velikosti 16?

Děkuji za Vaší odpověď.

 Máca

1CAR online, s.r.o.

Dobrý den,
jsme rádi, že jste náš pravidelný zákazník a rádi Vás opět uvidíme na jarním přezouvání. Odpověď na Vaši otázku vezmu šířeji a bude tak jistě nápomocná i dalším zákazníkům. 

  1. Vyvážení je a bylo v případě přezouvání pneumatik na discích v ceně vždy. Za toto jste jistě nikdy nedoplácel. Vyvážení je proces (práce/služba), kdy se kolo s nazutou a řádně nafouknutou pneumatikou upne do speciálního vyvažovacího stroje a tento s přesností na gram označí kolik gramů a kam se na kolo musí nainstalovat tak, aby kolo při jízdě nevibrovalo. 
  2. Fakticky lze jet i s kolem, které nebylo vůbec vyváženo. V případě, že by se víceméně zázrakem stalo, že vyvážení není potřeba, pak by vše bylo v pořádku. V tomto případě by ale ani vyvážení nic nestálo, protože na kolo by se žádné závaží nedodávalo a jak jsem již psal samo vyvážení je v ceně. V případě, že by kolo potřebovalo vyvážit a nestalo se, tak by kolo při jízdě házelo a vibrovalo a množství chybějícího závaží by odpovídalo intenzitě vibrací. Kdo jako kluk někdy „centroval“ kola na bicyklu, tak ví, jak pár gramů dokáže s kolem házet. U auta obecně gram nic moc neudělá, ale 10 gramů již dokáže s jízdním komfortem pěkně zatočit nehledě na to, že vibrace se budou přenášet do všech segmentů ve voze a těm to rozhodně nebude prospívat.
  3. Doplácí se za závaží (tedy materiál), která jsou nutná na jednotlivá kola dodat proto, aby kolo bylo vyvážené a tzv. neházelo a nevibrovalo. Množství těchto závaží nelze dopředu pro žádné kolo okem odhadnout a pohybuje se většinou od několika gramů přes desítky gramů (většinou) až po několik set gramů podle aktuálního stavu kola. Obecně lze říci, že novější a méně jetá kola mívají menší potřebu gramů na správné vyvážení a starší a tzv. oskákaná kola mohou potřebovat ke správnému vyvážení v extrémním případě i např. 200gr. Je to pouze o aktuálním stavu vašich disků a pneumatik a každá správně provozovaná vyvažovačka by měla ukázat identickou potřebu gramů a rozložení pro správné vyvážení. V extrémním případě, kdy např. kolo dostane velkou ránu, se může jeho geometrie poškodit tak, že už jej nelze správně dovážit a kolo, resp. případná „šiška“ by byla zralá na výměnu. Obecně lze říci, že se drtivá většina vozů pohybuje mezi 50 – 200 gramy na celé auto, čemuž odpovídá doplatek za gramy použitých závaží v korunách.
  4. Voucher platí pro ocelová i ALU kola všech běžných rozměrů, tzn. Vaše 16“ bez potíží zvládneme. Voucher neplatí pro kola typu RunFlat a extrémní rozměry provozované většinou pro tuningové účely. Vlastníci těchto kol si mohou upřesnit přezutí na našem telefonu 777 000 321.

Doufám, že jsem vyčerpávajícím způsobem odpověděl na Vaše otázky a budeme se těšit na jarní přezutí.

Váš 1CAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru