Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Lyžování v Monte Bodone: 3denní skipas, doprava a 2 noci s polopenzí

4,2 / 5 CK České kormidlo Alpy - Itálie (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
FKSP
kamila bartáková

Potom se zcela jistě musí jednat o „jiný hotel“ a nebo klamavou reklamu z vaší strany. Vím, co jsem na vlastní oči viděla.....vše jsme si nafotili, po návratu nám reklamace byla uznána.....to hovoří za vše.

CK České kormidlo

Dobrý den, je to Hotel Augustus v Monte Bondone a dle informací od klientů, kteří jsou v tomto hotelu na pobytu, je všechno v pořádku.

Kamila Bartáková

Dobrý den, upoutala mě vaše nabídka, protože do Monte Bondone jezdím pravidelně a ráda. Píšete, že hotel byl v roce 2016 kompletně zrekonstruován. Navštívila jsem Augustus v roce 2017, bohužel, a musím konstatovat, že se kompletně rozpadá, „nový nábytek“ ani náhodou, strava nejhorší jakou jsem v Itálii zažila. Pro mě i mé přátele to byl šílený zážitek. Je snad ve Vaneze ještě jeden hotel tohoto jména?
Děkuji za vysvětlení.

CK České kormidlo

Dobrý den, všechny uvedené informace jsme čerpali přímo od Hotelu Augustus, takže předpokládáme, že jsou pravdivé. Zrovna dnes ráno nám přišla moc hezká recenze od klientky na tento hotel. Píše, že hotel byl výborný. „Příjemný společný prostor pro první a poslední den, vydatná a chutná polopenze, přívětivý personál, všude čisto, drobné reklamace odstraněny bleskově, ochotná delegátka a WiFi opravdu i na pokojích.“ Z tohoto vyvozujeme pouze jediný závěr a to že je vše v pořádku. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru