Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7 nocí na ostrově Vir: krásné apartmány u moře pro 2 či 4 os., bazén i hřiště

4,7 / 5 Paradise resort Vanesa Chorvatské ostrovy - Chorvatsko (mapa) 34 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Evženie

Dobrý den
je možné si přivést vlastní motorový člun a někde blízko možnost kotvení ?
 Děkuji

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,záleží na termínu,některé termíny již máme bojku rezervovanou…kon­taktujte prosím recepci mailem.

Vláďa

Dobrý den,
ještě se chci zeptat jaké je počasí, a teplota moře koncem září. A je v tomto období otevřen i bazén? Děkuji.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, počasí je stabilní až do konce října, teploty vzduchu se přes den ,koncem záři ,pohybují kolem 25–28st.C. večer může být mírně chladněji ( cca. 18st.C). Moře je z léta v záři ještě teplé, vhodné ke koupání (21–23stC.). Sladkovodní bazén máme vyhřívaný na 24st.C .

Vláďa

Dobrý den,
prosím o informaci jak velký je apartmán pro 2 resp. pro 4 osoby. Měl bych totiž zájem o ubytování pro dvě osoby v apartmánu o dvou ložnicích, resp. o možnost spát odděleně. Možno i samostatná ložnice +obytná kuchyň. Děkuji. Vláďa

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,
jestliže požadujete 2 samostatné ložnice, je nutno poptávat apartmán pro 4 osoby( 4+0). Apartmány 2+1 (2 hlavní postele+ přistýlka), nebo 2+0 (2 hlavní postele) nemají dvě místnosti( apartmán je typ garsonka-studio), kuchyňský kout (vč.lednice s mrazákem, sklokeramické varné desky, mikrovlné trouby,rychlovarné konvice a veškerého nádobí,příborů,ta­lířů,sklenic,šál­ků na kávu… atd.) je u apartmánu 2+1 a 2+0 součástí jedné místnosti. Apartmány 2+0 a 2+1 mají balkón s přímým výhledem na moře. Apartmá 4+0 má 2 samostatné ložnice pro 2 osoby, samostatnou kuchyň s plně vybavenou kuch.linkou (navíc oproti ap.2+0 a 2+1 …vč.myčky a horkovzdušné trouby), terasu s ratanovým nábytkem, sat.TV(cz) s přímým výhledem na moře. Samostatné soc.zařízení a klimatizace je u všech apartmánu které máme v nabídce.

Martina

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je volny termin od 24.6 pro 2 dospele a 2deti, jedno 2,5 a druhe 15.let. Kolik by byla celkova cena. A zda se da jet i zacatkem cervna(myslim skrz pocasi)??

Paradise resort Vanesa

Dobrý večer, ohledně volných termínu prosím kontaktujte recepci na recepce.ch@gmail.com ,nebo volejte 725 444 444 (denně 9–21h.).
Co se týká ceny… je vždy odvislá od termínu= cena voucheru pro 2.osoby (dle termínu) + 1× přistýlka (dle termínu,cena uvedena v akci),+ dítě do 2,99let (v den příjezdu) je pak zdarma ( bez nároků na vlastní postel,či přistýlku).
Počasí je stabilní od počátku května až do konce října…takže se nemusíte obávat zakoupit jakýkoliv termín který na slevomatu nabízíme. Doporučujeme před zakoupením slevomat voucheru kontaktovat recepci pro vytvoření Vaší předrezervace ( ne všechny volné apartmány umožňují přidat přistýlku).

Ema Doležalová

Dobrý den chci se zeptat,je možné si prodloužit pobyt. Moc se nám nabídka líbí. Chtěli bychom na 10 dní,7 nocí. A kde je možné si objednat autobusovou dopravu. Takovou aby dojela na místo určení. Děkuji

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, kontaktujte prosím recepci Paradise resort Vanesa ( recepce.ch@gmail.com ,nebo telefonem +420 725 444 444 ). U některých termínu je možno dokoupit + noci. Autobusovou dopravu nezajišťujeme. V 99% k nám přijíždějí hosté vlastním autem. Proto i máme většinu turnusů neděle-neděle , aby naši hosté nestáli v kolonách . Při cestě autem ze soboty na něděli ( a zpět do ČR v neděli ) je cestování bez jakéhokoliv zdržení na dálnicích, mýtných branách a hraničním přechodu. Někteří volí leteckou dopravu ( transport z a na letiště jsme schopni zajistit). Přesto doporučujeme kontaktovat recepci Paradise resort Vanesa( u některých termínu jsme schopni zprostředkovat autobusovou dopravu).

Jaromír Aleš

Dobrý den, mám zájem o pobyt na 14 nocí v květnu nebo červnu 2018. V nabídce nevidím termíny 19.5.-2.6. a 9.6.-24.6., znamená to, že jsou již obsazeny? Děkuji.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, když termín v nabídce nevidíte znamená to , že již je vyprodán, nebo nebyl termín ani v nabídce.
Napište Vaši poptávku na recepce.ch@gmail.com, tam Vám poradí a zdělí zda je aktuálně volný apartmán. Záleží také pro kolik osob apartmán potřebujete…

Radova

Dobrý den, doprava je vlastní nebo je naplánovaný nějaký atobus. Děkuji předem za odpověď. Hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den, doprava u této nabídky je vlastní :) krásný den

Jana Smetková

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda jsou opravdu všechny pokoje vybaveny sporákem, jelikož máme v plánu si na dovolené vařit. (2 osoby ++ dítě do 3 let). A ještě kolik stojí půjčení 2 kol na den? A je možno vzít si s sebou dětskou sedačku na kolo a připevnit jí ?
Moc se nám tato nabídka líbí :)

Děkuji za ochotu

Jana Smetková

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,
každý apartmán má sklokeramickou varnou desku. Půjčovné kola stojí 80kn/ den. Dětskou sedačku si můžete na kolo připevnit.

Pavla Z.

Dobry den,

mohu se zeptat, zda je mozne si k uvedene nabidce priplatit snidane? Nabizite je?

Predem dekuji za odpoved.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, snídaně přímo v resortu neprodáváme. Můžete si je zakoupit v nedaleké (200m.)pekárně , nebo v restauraci Paradiso(250m­.),která prodává servírované snídaně od 7h.

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný pokoj pro dva dospělé a tři děti. Kdykoliv během prázdnin. Děkuji.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, ohledně volných termínů kontaktujte prosím mailem recepci ( recepce.ch@gmail.com),nebo zavolejte na 725 444 444 (9–21h.). Zde Vám poskytnou on-line informaci

Katka

Dobrý den, jsme dvě rodiny 2 plus 2 děti a 1 plus 2 děti. Rádi bychom přijeli v termínu 5.8.-12.8. Je volno? Mohu vouchery zakoupit? Děkuji za odpověď. Procházková

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, případě zájmů o tento termín kontaktujte recepci na tel. 725 444 444 (9–21h.) ,nebo napište mail recepce.ch@gmail.com . Vytvoří Vám předrezervaci , tak aby jste měla před zakoupením slevomat voucheru jistotu volného apartmánu.

Lenka

Dobrý den, je prosím možnost ubytování s klimatizací? Tuto informaci jsem v popisu nenašla anebo přehlédla, děkuji:-)

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, asi jste informaci přehlédla…jak je uvedeno u akce ( a na našich www stránkách): „Apartmány jsou klimatizované, mají plně vybavenou kuchyňku, vlastní koupelnu a českou satelitní TV“ …ještě doplníme , že klimatizace je již v ceně pronájmu apartmánu, stejně jako parking automobilu, závěrečný úklid, wi-fi internet a veškeré poplatky.

Pavla Havrdová

Dobry den, chtela bych se zeptat zda mate jeste volno v terminu 19.-26.5.
 Dekuji

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, ano v tento termín máme volné apartmány. V případě zájmů o tento termín kontaktujte recepci na tel. 725 444 444 (9–21h.) ,nebo napište mail recepce.ch@gmail.com . Vytvoří Vám předrezervaci , tak aby jste měla před zakoupením slevomat voucheru jistotu volného apartmánu

Jitka

Dobrý den, prosím o fotky a informace – specifikaci o pláži (zda beton, či kameny apod., jaký vstup). Není žádná ani u vás na webu. Je to pro nás nejdůležitější parametr, jak vypadá pláž, když jedeme k moři. Děkuji vám moc, s pozdravem.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, zde nejdou vkládat fotografie, je to diskuzní chat. Napište zde prosím Váš mail , velmi rádi Vám zašleme foto naší pláže, když jste ji nenašla na našem webu. Nebo napište na recepce.ch@gmail.com. Pláž je přímo u resortu Vanesa, je přístupná jen pro naše hosty a je zde dostatek místa na naše komfortní ratanové lehátka,které mají naší hosté připravené zdarma. Pláž každoročně upravujeme(za­vážíme,válcuje­me) povrch je z velmi drobných kamínku, vstup do moře pozvolný a část i z betonového mo­la.

Ruzena Rampasova

dobry den,meli bychom zajem o termin 19.5. az 26.5.2018 chci se zeptat,zda se da koupat v tomto obdobi v mori ,zda je teplo dekuji Rampasova

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, ano v moři se dá koupat, teplota moře se v tomto období pohybuje kolem 22st.C, bazén (vyhřívaný) 25 st.C, vzduch 27–30st.C. Konec května je počasí na ostrově Vir srovnatelné se srpnem v ČR. V případě zájmů o tento termín kontaktujte recepci na tel. 725 444 444 (9–21h.) ,nebo napište mail recepce.ch@gmail.com . Vytvoří Vám předrezervaci , tak aby jste měla před zakoupením slevomat voucheru jistotu volného apartmánu ( např.v tomto termínu už máme aktuálně poslední volný ap.2+0…).

Bety

Dobrý den, většina zde uvedených hodnocení je spíše staršího data, podívala jsem se na Tripadvisor a je tam od několika klientů z loňského podzimu velmi silná kritika ohledně zhoršení úrovně služeb, kvality úklidu, chování personálu atd. Hlas jednoho nespokojeného bych neřešila, ale když hned několik klientů, kteří k vám údajně jezdili opakovaně, hodnotí, že „nikdy více“, tak to už asi nebude jen tak. Můžete se prosím k těmto hodnocením vyjádřit ? Děkuji!

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, ano některé recenze jak uvádíte byly negativní ,nedostali se k nám včas aby jsme mohli ihned podniknout patřičné kroky k nápravě. Personál který to zapříčinil byl odejit! A provedli jsme personální změny ,tak aby naše služby byly na co nejvyšší úrovni. V letošní sezóně Vám garantujeme naprostou spokojenost,tak jako v předešlých letech.

Ilona

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte volno 17.6. – 24.6. pro 2 +1.
Děkuji za odpověď

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, ohledně volných termínů kontaktujte prosím mailem recepci ( recepce.ch@gmail.com),nebo zavolejte na 725 444 444 (9–21h.). Zde Vám poskytnou on-line informaci a evnt. vytvoří předrezervaci , následně zakupte voucher.

Petr Stanislav

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat,zda-li je volný termín 2.9 – 9.9 , apartmán 2+0. Jsme dva dospělí a jedno roční dítě.
Děkuji.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,ano v tento termín, máme volný apartmán pro 2.osoby . před zakoupením voucheru na Slevomatu, napište Váš požadavek na recepci ( recepce.ch@gmail.com) ,kde Vám připraví předrezervaci a obratem zašlou předrezervační číslo. Tak budete mít garantován termín a apartmán. Po doručení mailu od recepce můžete zakoupit voucher Slevomat. Nebo zavolejte na 725 444 444 ( 9–21h.)a předrezervaci s Vámi vytvoří v telefonu.

Marie Vaňásková

Dobrý den, uvedená cena u termínu je za obě osoby? Marie

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, ano všechny ceny jsou počítané za dvě osoby. Hezký den, David. :-)

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, lehce by jsme si dovolili opravit odpověď p.Davida ..... Uvedené ceny jsou za 2 , ale i 4 osoby. Sledujte prosím ,paní Marie,text nabídky u jednotlivých cen . Je tam vždy uvedeno pro kolik osob je voucher určen. Recepce PrV

Helena Trepešová

Dobrý den, je ještě volný termín ve dnech 26.8. – 2.9.2018 pro 2 osoby.
Děkuji Helena

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,ano v tento termín, máme volný apartmán pro 2.osoby . před zakoupením voucheru na Slevomatu, napište Váš požadavek na recepci ( recepce.ch@gmail.com) ,kde Vám připraví předrezervaci a obratem zašlou předrezervační číslo. Tak budete mít garantován termín a apartmán. Po doručení mailu od recepce můžete zakoupit voucher Slevomat. Nebo zavolejte na 725 444 444 a předrezervaci s Vámi vytvoří v telefonu. Určitě si připravte adresu Vašeho mailu, kam Vám recepce zašle potvrzení předrezervace.

Helena Trepešová

Dobrý den,
píšete, že je to na ostrově Vir, jak se přepravuje na tento ostrov?
Děkuji Helena

Paradise resort Vanesa

Dobrý den , ostrov Vir spojuje s pevninou moderní most (bez poplatku), žádného trajektu a čekání se tedy nemusíte bát.

Miroslav Grundl

Dobrý den. Jsme 2 dospělí a 4 děti ve věku 13,13,11,10 let. Měli bychom zájem o dovolenou u vás od 22.7. Do 29.7. Dalo by se to nějak vymyslet? Možno dva pokoje vedle sebe. Děkuji za odpověď a přeji krásný den. Mirek

Paradise resort Vanesa

Kontaktujte prosím recepci mailem na recepce.ch@gmail.com

Zdeňka Kunovská

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné objednat autobusovou dopravu.
 Děkuji

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, dopravu nezajišťujeme, na přání naších hostů máme většinu termínů neděle – neděle a bohužel všichni autobusoví dopravci mají termín svých cest na ubytovací turnus sobota-sobota. Na přání našich hostů jsme jako jedni z prvních v Chorvatsku zavedli většinu našich turnusů neděle-neděle,což je již 2 sezóny velmi pozitivně přijato od našich hostů z Čr,neboť se při cestě do Chorvatska vyhnou dopravním zácpám obvyklým při cestě z ČR v nočních hodinách z pátku na sobotu( a podobně zpět v sobotu do ČR). Kontaktujte prosím naší recepci nejlépe na mailu recepce.ch@gmail.com , nebo telefonicky na 725 444 444 (9–21h.). U některých termínů jsme schopni poradit Vám nejlepší dopravu k nám ,když nechcete cestovat vlastním autem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru