Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kachní paštika s mandlemi, kačeří stehno se zelím a knedlíky a sladký štrúdl

4,7 / 5 Husí výčep Praha - Nové Město  (mapa) 62 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
A.

Velice by mne zajímalo, proč nabízíte možnost rezervovat si stůl v pátek večer, když s tím měla obsluha veliký problém. Měli jsme zájem rezervovat si stůl v pátek večer, přítel řekl, že chceme uplatnit poukaz ze slevomatu a pán na telefonu nám řekl, že je bohužel obsazeno a místo je pouze v 14:30. Když jsem rezervaci udělala já o pár minut později a poukaz jsem nezmínila, najednou volno bylo…opravdu zajímavé. Po rezervaci jsem nahlásila i zájem o tuto nabídku.

Obsluha byla naprosto katastrofální. Slyšeli jsme pána, jak vykládá ostatním hostům, že ho štve, že v pátek večer chodí slevomaťáci a pokukoval po nás.

Co se týká jídla … paštika chutnala jako Májka, hlavní chod měl přítel výborný, já jsem bohužel měla naprosto vysušené maso, závin moc dobrý.

Celkový dojem je spíše podprůměrný, zejména kvůli obsluze (i když vysušené maso taky zklamalo…). Pán je ve špatný čas na špatném místě, protože je to typický moravský podnikatel, který je velice vlezlý a otravný.

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu a velmi mě mrzí, že jste řešila takové problémy s rezervací a situaci budeme dále řešit. Toto by se určitě stávat nemělo a doufám, že se jednalo jen o výjimku, která se nebude opakovat. Chtěl bych vám zklamání vynahradit a na email vám nyní zasílám malé překvapení. Věřím, že další nákupy u nás již budou v pořádku a budete si dělat radost.

Přeji hezký den,

Jirka, Velvyslanec zákazníků Slevomat.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru