Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Letem čokosvětem: kurz výroby čokoládových pralinek

4,6 / 5 Muzeum čokolády Choco-Story Praha - Staré Město  (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Pavla

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte v termínu 6.4.2018 místo na večerním kurzu výroby pralinek. Děkuji za odpověď.

Muzeum čokolády Choco-Story

Dobrý večer Pavlo, večerní kurzy Letem čokosvětem probíhají výhradně v úterý. Pro nejbližší dostupné termíny se prosím podívejte na naše webové stránky www.chocolate-school.cz

Jiří Urda

Dobrý den, chtěl bych tento poukaz věnovat mé kolegyni a její mamince, které budou 28.4. a 29.4 v Praze . Problém je, že ovládají pouze bulharštinu, angličtinu a němčinu, našla by se možnost výuky i pro ně?

Muzeum čokolády Choco-Story

Dobrý den, Jiří, angličtina není problém, všichni pracovníci muzea i prodejny mluví anglicky. Problém je, že v termínech 28. a 29.4. neorgani­zujeme večerní kurz, který by odpovídal poukazu Čokoškola: kurz výroby pralinek. Vaši hosté si ovšem můžou čokoládu vyrobit na krátkém workshopu, které probíhají v průběhu celého dne, a který je obsažen v akci Vstup do muzea čokolády.

Pavla

Je věk 16 let podmínkou? Synovi bude v listopadu 15, ale již třetím rokem se zajímá o kuchyni a letos již absolvoval několik kurzů vaření pro dospělé. Chtěla jsem to jako dárek.

Muzeum čokolády Choco-Story

Dobrý den, Pavlo. Pokud je syn šikovný a má zájem o problematiku, rádi ho u nás přivítáme. Uveďte ale tuto skutečnost při rezervaci termínu. Děkujeme

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru