Nabídku Japonské menu připravené přímo na vašem stole mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Japonské menu Yakiniku připravené přímo na stole: maso, dary moře i sushi

4,5 / 5 Engawa Restaurace Praha - Nové Město  (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Libor

Dobrý den, omlouvám se za dotaz, ale je tedy vše s restaurací v naprostém pořádku ? Mohu bez obav koupit voucher jako dárek ? Web stále nefunguje… Děkuji. Libor

Engawa Restaurace

Dobrý den, stránky nejsou v provozu z důvodu přechodu na jinou doménu. Náš IT pracuje na jejich obnově. Pro více informací o naší restauraci nás můžete sledovat na facebooku nebo na instagramu, pod jménem Engawa nás určitě najdete. Voucher tedy bez obav můžete zakoupit :-)

Dorota Machalova

Co si mám myslet o restauraci, která nemá na zaplacení provozu svých webových stránek? Nezavřou, než se k nim dostanu? Přijde mi značně nelogické spustit kampampaň na Slevomatu s nefungujícími webovkami.

Slevomat.cz

Dobrý den, Doroto, zjišťujeme, co se děje. Nicméně bát se nemusíte, všechny partnery prověřujeme dříve, než zahájíme spolupráci. :-) Kraásný den, Míša

Engawa Restaurace

Dobrý den, stránky nejsou v provozu z důvodu přechodu na jinou doménu. Náš IT pracuje na jejich obnově. Pro více informací o naší restauraci nás můžete sledovat na facebooku nebo na instagramu, pod jménem Engawa nás určitě najdete. Nefungující web přeci hned nemusí znamenat zavírající se restauraci :-))

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru