Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7 nocí v Kalábrii: apartmány přímo u pláže + dítě do 10,99 let zdarma

4,3 / 5 Residence Torre Saracena Kalábrie - Itálie (mapa) 79 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea

Dobrý den, jeli možné si vouchr zakoupit jen na 4–5 dní místo osmi?

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Andreo, pokud máte zájem o jiný termín, než který najdete v nabídce, napište na info@kalabrie.cz. Pěkný den!

Jitka Nováková

Dobrý den,musím mít cestovní pas a nebo stačí občanský průkaz.Děkuji za odpověď

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Jitko,
Itálie patří do Evropské unie, tudíž stačí mít platný občanský průkaz. Hezký večer

Katka

Dobrý den,
potřebovala bych vědět, jak by to bylo, pokud pojedeme 4 dospělé osoby. máme kupovat 4 vouchery, nebo jen 3 a 4. osoba bude platit 50 % ? 

  • ještě bychom brali 3 slušně vychované psy :)
děkuji Leblová
Residence Torre Saracena

Dobrý den, ve Vašem případě je zapotřebí zakoupit pouze 3 vouchery, protože 4. osoba v apartmánu má ubytování s 50% slevou a platí ho přímo na místě. Domácí mazlíčci jsou povoleni a cena je € 35 / týden / pes. Hezký zbytek dne.

Lucie

Dobrý den, prosím jaká by byla cena pokud cestuji sama s dětmi(6let a 1rok)? Děkuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Lucie, prosím napište na info@kalabrie.cz termín, o který máte zájem a my Vám obratem zašleme přesnou kalkulaci. Hezký den.

Leona

Dobry den, je u rezidence pisecna plaz? Dekuji za odpoved. Leona

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Leono, areál je velmi vhodný pro rodiny s dětmi. Soukromá pláž přímo před residence je písčitá, jestli preferujete kamenitou, nachází se po stranách soukromé pláže. Pobřeží je oblázkové a v moři, asi po dvou metrech, se již nachází písek. Vstup je pozvolný. Hezký den

Miras

Zeptám se jestli netušíte jak je to s teplotou moře koncem května. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, podle informací dohledatelných na internetu by se měla teplota moře na přelomu května a června pohybovat okolo 22–25 °C :) Pěkný den Tibor

Libor Zavadil

Dobrý den,
nikde není uvedeno, jak je to se stravou. Je možné zakoupit polopenzi? Případně jsou apartmány vybaveny kuchyňkou? Jak je to s případnými stravovacími zařízeními v okolí? Děkuji
Libor Zavadil

Residence Torre Saracena

Dobrý den pane Libore, děkujeme za dotaz. Ano každý apartmán má plně vybavenou kuchyni nebo kuchyňský kout a součástí areálu je snack bar s možností zakoupení rychlého občerstvení, nejbližší restaurace jsou v městečku cca 1,5 km. Plnou penzi nebo polopenzi residence nenabízí. Přejeme pěkný víkend.

Věra Pokorná

Je možný pobyt od středy do středy? Potřebujeme mít pobyt jen jeden víkend. Děkuji Věra Pokorná

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Věro, pokud máte zájem o jiný než nabízený termín, napiště na info@kalabrie.cz nebo zavolejte na tel. 603 919 002. Pře­jeme hezký den.

Jana

Dobrý den, prosím jaká by byla cena včetně energií a úklidu za 2 dospělé a děti 9 let, 3 roky a 1 rok, kolik by jsme měli k dispozici ložnic v termínu od 2.-9.6. A ještě, dá se klimatizace popřípadě domluvit na místě? Děkuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Jano, děkujeme za dotaz. Ve Vašem případě je zapotřebí zakoupit jen 2 vouchery, protože jedno dítě má ubytování zdarma, druhé s 50% slevou a jednoroční batole samozřejmě nic nehradí! Klimatizace i další služby není problém sjednat až při na místě. Pro přesnou kalkulaci a ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat telefonicky na 603 919 002 nebo na e-mail info@kalabrie.cz. Hezký den!

martin svozil

Dobrý den,měl bych zájem o termín 30.6. – 7.7.2018, jsme 4-členná rodina,2 dospělí + 2 děti (1. dítě má 8 let,2.dítě 5 let), kolik bychom tedy platili?
Děkuji,M. Svozil

Residence Torre Saracena

Dobrý den pane Martine, ve Vašem případě je zapotřebí zakoupit pouze 2 vouchery, protože jedno dítě má ubytování zdarma a druhé s 50% slevou a hradí ho přímo na místě. Pro ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat telefonicky na 603 919 002 nebo na e-mail info@kalabrie.cz. Hezký den!

Lucie Gregarova

Dobrý den,prosím vás kolik mám koupit voucherů jsme dva dospělí a děti 13 a 14 let! Děkuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Lucie, ve Vámi vybraném termínu stačí zakoupit pouze 3 vouchery, protože 4. osoba v apartmánu hradí ubytování až na místě a to s 50% slevou. Pro ověření dostupnosti apartmánu nás nezapomeňte kontaktovat na tel. čísle 603 919 002. Pěk­ný den!

Libor

Dobrý den,
rozumím tomu správně, že i v případě cestování:
2 dospělí, 2 děti (3roky, 1 rok) budu za roční dítě platit 50procent :D

Residence Torre Saracena

Dobrý den pane Libore, Vaše kalkulace není zcela správná. Zapotřebí je zakoupit jen 2 vouchery, protože jedno dítě do 10 let má ubytování zdarma a jednoroční batole samozřejmě nic nehradí! Na místě se pak hradí jednorázový poplatek za neobsazené lůžko, protože není splněna podmínka tří platících osob. Hezký den!

Dana Coufalová

Dobrý den, mám dotaz-kolik by nás stála dolovená 2 dospělí+2 děti 10l ?! A ještě se chci zeptat : Možno cestovat autobusem- mám slevový kupon na mezinárodní autobusovou dopravu,ráda bych ho využila. Děkuji za odpověď.
Dana C.

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Dano, napište prosím e-mail na adresu info@kalabrie.cz, o který termín máte zájem, a my Vám rádi zašleme kalkulaci. Autobusová doprava bohužel není k dispozici. Pěkný den.

Natálie

Dobrý den, jak daleko je od letiště Bari do této rezidence? Hotel zajistí v případě potřeby transfer tam a zpět, je to za nějaký příplatek? Děkuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den Natálie, z letiště v Bari do residence je to cca 1h 50 min. Transfer můžete využít přímo z residence, nebo si můžete zapůjčit automobil na letišti anebo můžete využít pravidelnou autobusovou linku. Pro více informací a ověření dostupnosti apartmánu nás kontaktujte na tel. čísle 603 919 002. Hez­ký den!

Sandra

Dobrý den, s přítelem bychom chtěli letět 2.6–9.6 , odkud kam z Prahy máme zadat let? Do Bari? Pokud ano, jak se z letiště potom nejlépe dostat do hotelu?

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Sandro, děkujeme za dotaz. Ano v případě letecké dopravy doporučujeme nízkonákladovou společnost Wizzair, která létá z Prahy přímo do města Bari. Z letiště do residence můžete využít trasfer přímo z residence, nebo zapůjčení automobilu anebo pravidelnou autobusovou linku. Pro ověření dostupnosti apartmánu nás nezapomeňte kontaktovat na tel. čísle 603 919 002. Hezký zbytek víkendu!

Denisa

Dobrý den,zajímá mě když v nabídce je napsaný datu od19.5. proč je na konci napsáno voucher uplatnit do 24.4.

Slevomat.cz

Dobrý den. Denčo, toto je dost dobrý dotaz, za to máte ode mne palec nahoru :) ;) Voucher (tedy kód) je potřeba s dalšími různými detaily poslat do Ck do 25. 4. 2018, aby Vám mohli vystavit cestovní smlouvu a aby věděli kam zaslat případné dodatky. Samozřejmě pobyt máte v termínů dle varianty. Hezký den Jana

Tereza Šebková

Dobrý den, je možné sebou vzít dva psy střední velikosti?

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Terezo, ano pobyt s domácími mazlíčci je možný. Je zapotřebí aby měli aktuální očkovací průkazy a nahlašují se při rezervaci.
Cena je € 35/pes/týden. Napište prosím na e-mail info@kalabrie.cz, o který termín máte zájem, zkontrolujeme dostupnost a obratem Vás budeme kontaktovat. Hezký zbytek večera!

Světlana

Dobrý den, měla bych otázku.
Kdybychom cestovali 4 dospělí (z nichž 2 jsou prarodiče a 2 jsou rodiče 2 dětí) společně. jak by to bylo ohledně placení za děti? Platilo by se polovina voucheru nebo by šlo napsat jedno dítě na prarodiče a jedno dítě na rodiče?
 Děkuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den Světlano, děkujeme za dotaz. Ve Vašem případě je zapotřebí zakoupit pouze 4 vouchery, protože 1 dítě má ubytování zdarma a druhé s 50% slevou, a hradíte ho až na místě. Napište prosím na e-mail info@kalabrie.cz, o který termín máte zájem, zkontrolujeme dostupnost a obratem Vás budeme kontaktovat. Hezký den!

Karolína

Dobrý den,
jsme osmičlenná skupina. Pokud zakoupíme těchto 7 voucherů najednou, budeme s jistotou mít všichni stejný apartmán? Děkuji za odpověď.

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Karolíno, pro osmičlennou skupinu je nejpohodlnější řešení apartmán se 3 pokoji. Cena voucheru se nezmění :-) Prosím napište email (info@kalabrie.cz) s Vámi požadovaným termínem, abychom ověřili dostupnost. Anebo nás kontaktujte na tel . čísle 605 919 002. Děkuji a přeji hezký zbytek dne!

ZLATA ROLLEROVA

Je možnost áutobusové doprávy v období 6/2018 7/2018

Slevomat.cz

Dobrý den, Zlato, bohužel dopředu již domluvená doprava nelze při jejím působení měnit, ale můžeme se pokusit do budoucna zavést i tento typ dopravy. Můžete zkusit mrknout na různé autobusové dopravce zda nějaké nemají cestu do dané lokality či blízké okolí. Hezký den, David. :-)

Falela

Dobrý den, chápu správně, že pokud budeme cestovat pouze ve dvou, doplatíme jednorázový poplatek 50€? (přímo na místě?) Tzn. při voucheru za 1499 Kč/osoba zaplatíme cca 4300Kč/2 osoby/7nocí?

Residence Torre Saracena

Dobrý den, ano chápete správně, že při obsazenosti dvěma osobami se hradí jezdnorázový poplatek € 50. S přáním hezkého víkendu

Jana C.

Dobry den, jsme dva dospelaci a dve deti – ctyri a sedm let. Jaka by byla cena za druhe dítě? A doprava letecky mozna?

Residence Torre Saracena

Dobrý den Jano, ve Vašem případě stačí zakoupit jen 2 vouchery, protože 1 dítě má ubytování zdarma a druhé platí 50% z hodnoty voucheru přímo na místě. V případě letecké dopravy doporučujeme nízkonákladovou společnost Wizzair. Pro přesnou kalkulaci ubytování ve Vámi vybraném termínu nás neváhejte kontaktovat e-mailem na info@kalabrie.cz. Hezký víkend

OLGA

Dobrý den,lze zajistit cestu busem/nesmíme létat – zdr.důvod/

Residence Torre Saracena

Dobrý den Olgo, bohužel autobusová doprava není k dispozici. Aby jste nepřišla o dovolenou v Kalábrii, doporučujeme Vám vlakovou dopravu. Nejbližší stanice je přímo v městečku Villapiana Lido a transfer Vám residence zajistí zdarma. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na tel. čísle 603 919 002. Přeji hezký den

Dominika

Dobrý den, máte i apartmán pro 5 osob? Dekuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den Dominiko, ano máme apartmán až pro 8 osob s 1 až 3 ložnicemi. Pro 5 osob bude přiřazen apartmán nejméně se dvěma ložnicemi plus kuchyň, vlastní koupelna a veranda. Cena voucheru zůstává stále stejná. Napište prosím na e-mail info@kalabrie.cz, o který termín máte zájem, zkontrolujeme dostupnost a obratem Vás budeme kontaktovat.
Hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru