Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

500g a 1000g sýry Gran Moravia, Vlaskaas a farmářská gouda s lanýžem

4,7 / 5 Hakarmel Praha - Újezd nad Lesy  (mapa) 517 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jíťa

Dobrý den, u 1.nabídky se jedná o sýr Gran Moravia typu parmazán nebo je to jiný sýr? Děkuji za odpověď.

dali

Bohuzel musim rici, ze mam se slevou podobnou zkusenost. Syr jsem si jiz drive zakoupil a vyzvedl a hodnotil jako vyborny, kvalita je OK. Ale tento Pa jsem zazil trosku sok na Andelu – v prodejne se zde Gran Moravia prodava za cenu 299Kc/kg, pokud koupite aspon 1kg. Ja koupil pres Slevomat 1kg za 299Kc. Takze jaka je sleva???? Syr je dobry, ale tohle cenove svindlovani je dost nedustojne.

Hakarmel

Vážený pane Dali. Rozhodně se z naší strany nejedná o žádné cenové švindlování. Na sýr Gran Moravia máme akční cenu 38,– Kč/100g, což je nižší cena než v prodejnách výrobce. Podobně jako v případě sýru Vlaskaas, o kterém psal pan Střevlík v předchozím dotazu, máme i na sýr Gran Moravia od 15.března do 30.dubna časově omezenou akční nabídku a to za 29,90 Kč/100g při odběru přes 1kg. Cena 299,– Kč/kg je v současné době nejnižší cena za jakou lze v ČR tento sýr maloobchodně zakoupit. Z uvedeného je tedy zřejmé, že se jedná o slevu více než 20% z naší běžné prodejní ceny. Pokud jste tedy zažil, jak sám píšete, trochu šok, tak nebylo nic jednoduššího, než se zeptat přímo personálu na prodejně, který by Vám jistě vše ochotně vysvětlil a ukázal i další sýry, kterých se tato akční nabídka týká. To, že máme v současné době akci na Slevomatu, jistě nevylučuje možnost, že nyní poskytujeme našim zákazníkům stejné podmínky i pro nákup přímo na prodejně. Jenom pro úplnost dodávám, že tato nabídka začala platit až měsíc po zahájení akce na Slevomatu, ale bude trvat ještě dva týdny po jejím ukončení, což i Vám dává větší možnost nakoupit si některé vybrané sýry z naší široké nabídky za zvýhodněné ceny. S uctivým pozdravem, Radek Bednář – vedoucí prodejny

Karel Střevlík

Dobrý den. Poněkud mě zaráží recenze pana Martina, který vaši akci hodnotí pouze jednou hvězdičkou a píše, že původní inzerovaná cena je smyšlená. Sýry lze údajně přímo na prodejně zakoupit za stejnou cenu jako na Slevomatu a to při menším množství, čímž zvýhodňujete zákazníky na prodejně. Je to skutečně tak?

Hakarmel

Vážený pane Střevlíku. Tvrzení pana Martina se v žádném případě nezakládá na pravdě. Původní cena 59,90 Kč/100g je u sýru Vlaskaas naší běžnou prodejní cenou a to beze změny již od roku 2014. Na prodejně máme od 15.března do 30.dubna omezenou akční nabídku na vybrané sýry, z nichž některé jsou shodné s těmi nabízenými na Slevomatu. U sýru Vlaskaas je na prodejně nyní skutečně uvedena cena 39,90 Kč/100g, ale podmínkou je odběr jednoho kilogramu v celku. Pokud si tedy zákazník zakoupí, panem Martinem uvedených, 200 gramů, tak zaplatí plnou cenu 59,90 Kč/100g. U všech akčních cen na prodejně je vždy uvedeno za jakých podmínek je možné je získat a pan Martin se tedy zřejmě jenom špatně podíval. Doporučuji Vám osobní návštěvu prodejny na Andělu, kde si to můžete ověřit přímo na místě. Náš personál se Vám jistě bude ochotně věnovat a zodpoví i další případné dotazy. S uctivým pozdravem, Radek Bednář – vedoucí prodejny

dali

Dobry den. Pisete „Pokud se mistr sýrař při krájení o pár gramů utne, následný nedoplatek nebo přeplatek vyřídíte na místě“ – vyridime to za slevomatovou cenu? Omlouvam se, ze se radsi ujistuji, ale mam spatnou zkusenost s jinou syrarnou, kde se mistr syrar VZDYCKY vyrazne utnul (vzdy smerem nahoru) a doplacelo se za PUVODNI cenu, takze i kdyz mel clovek voucher, tak se pak na miste nestacil divit. Diky.

Hakarmel

Dobrý den. Děkujeme za Váš dotaz. Můžete samozřejmě počítat s případným doplatkem, či přeplatkem s cenou Slevomatu, nikoliv původní.

Daniela Podracká

dobrý den, jak dlouho vydrží sýr Vlaskaas, děkuji za odpověď

Hakarmel

Dobrý den. Minimální trvanlivost jsou 4 měsíce.

S.

dobrý den, nejde nakombinovat po půl kile i Grand Moravia a Vlaskaas? kilová gramáž je moc na to aby člověk zkusil včechny tři sýry…

nebo nenajde se někdo kdo by vzal se mnou vlaskaase a lanýžák na půl??? jsem z prahy

Hakarmel

Dobrý den. Bohužel půl kilové gramáže děláme pouze na Farmářskou goudu s lanýžem, nicméně sýry mají velice dlouhou trvanlivost, takže se nemusíte bát, že by jste je nestačili všechny sdělat . Budeme se těšit na Váš nákup.

Martina

„Mír v duši“ se holandsky řekne „Seer z dutschi“.
Co je to prosím Vás za nesmysl?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, tak protože vtip pro někoho nemusel být vtipem, naši kolegové popisek upravili. Krásný den, Tibor

Daniela Podracká

dobrý den, ta farmářská gouda s lanýži je půkilovka nebo se musí také krájet? chtěla bych to jako dárek a nerozkrojené by by to bylo lepší, díky za odpověď

Hakarmel

Dobrý den. Farmářská gouda s lanýži se krájí z celého kola, které má 9kg. Krájení je proto nutností.
Děkujeme za dotaz.

Jiri Valter

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možný odběr i jinde, případně zaslání, pokud se jedná o sýr, který není potřeba celou dobu držet v chladu. Děkuji, J.V.

Hakarmel

Dobrý den.
určitě se můžeme domluvit. Prosím ozvěte se nám od úterka na číslo 732 481 038 .
Děkujeme

Lucie Nusková

Dobrý den,jak dlouho prosím vydrží kilová výseč sýru Gran Moravia? Děkuji

Hakarmel

Dobrý den. Minimální trvanlivost sýru je 4 až 6 měsíců.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru