Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vykutálená zábava na 1 nebo 2 hodiny: bowling až pro 8 osob

4,9 / 5 Bowling Relax Ostrava - Metalurg Ostrava - Jih  (mapa) 249 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Andrea Keresztesová

Dobrý den , chci se zeptat zda máte i šipky nebo biliard nebo kulečník. A ohledně bowlingu zda si u vás zahrají i naše děti. Jestli mte lehči koule třeba osmičky. Děkuji

Bowling Relax Ostrava - Metalurg

Dobrý den , zřejmě jsme Vám odpověděli telefonicky , ale v případě , že se tak nestalo , Tak děti k nám chodí hrát a i když nemáme mantinely chodí až těsně ke kuželkám , aby měly radost , že taky mají výsledky i s lehčími koulemi . Z doplňkových her máme pouze fotbálky .

Dagmar Chvílová

Dobrý den, v pondělí jsem platila voucher kartou, platbu mám započtenu, ale na mail mi nic nepřišlo. Jak mám dál postupovat?? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,



děkujeme, že se ozýváte. Vaše platba nám dorazila a voucher by Vám měl dorazit obratem na email, pro jistotu jsem Vám jej ale poslala znovu. :-) Zkontrolujte si případně také spam nebo hromadné emaily, je možné, že spadl tam.



Svůj voucher si také můžete zobrazit po přihlášení do svého účtu na Slevomatu, po kliknutí na své jméno v pravém horním rohu zvolíte možnost „Mé nákupy.“
Hezký den, Tereza.

Iva Schrenková

Dobrý den, dal by se u vás uskutečnit firemní večírek pro cca 50–60osob ??? Děkuji za info.

Bowling Relax Ostrava - Metalurg

Dobrý den . Jsme dokonale přizpůsobeni na firemní večírky , které se u nás pořádají již 25 let . Máme dva salonky pro 40 a 20 lidí a těch 20 lidí může hrát zároveň i bowling . Celkově máme 120 míst na sezení a při naši velikosti si nikterak nepřekážejí a pokud chtějí najdou si i své soukromí .
Nabízíme výbornou českou kuchyni a profesionální servis , kde že něco nejde, nemáme ve slovníku a vždy uděláme vše , aby akce zdárně proběhla i tím , že firma je v podniku vždy sama a nepotkává se s neznámými lidmi příchozí z venku .
Výhodou jsou i dvě veliká parkoviště přímo před podnikem.
Podrobnější informace Vám rád zodpoví Jan Parák 702 662 373

Lenka Kočířová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte u bowlingu i vyjížděcími mantinely, které zabrání hodu koule do žlabku, aby si mohly zahrát i děti? Děkuji za odpověď.

Bowling Relax Ostrava - Metalurg

Dobrý den . Bohužel mantinely nemáme , ale řešíme to tak , že děti jdou třeba i metr od kuželek , tak aby dokázaly shodit třeba i všechny a tím pádem je to baví , protože jsou kolikrát úspěšnější , než rodiče

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru