Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7 nocí v hotelu na ostrově Krk s polopenzí: 50 m od pláže, možnost dopravy

4,2 / 5 CK České kormidlo Krk - Chorvatsko (mapa) 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lenka Stoklásková

Dobrý den. Jaká bude konečná cena v termínu od 27.7.do 4.8. Pro 2 dospělé a dvě děti 15 a 13 let, autobusová doprava. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto složení byste museli být v případě tohoto hotelu rozděleni do dvou pokojů, zakoupit 4 vouchery zde na Slevomatu a poté byste doplatili přímo CK za autobusovou dopravu 1600 Kč/os. Hezký den.

Mirka

Dobrý den, 2 dospělí + 2 děti (11,12 let) v termínu 7.7.-17.7. polopenze , autobusová doprava. Jaká by byla konečná cena a kolik voucherů zakoupit. Předem děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale v tomto hotelu nemáme k dispozici pokoje pro 4 osoby, tedy byste museli být ubytování ve 2 pokojích a tím pádem zakoupit 4 vouchery. Cena dopravy by poté byla 1600 Kč/os. Děkuji za pochopení.

Martina

Dobrý den měla bych zájem o termín od 23.6 do 30.6 ne ostrov Krk odjet by jsme chtěli z Prahy kolik by nám stala cesta na krk plus ubytování tam i zpět pro dvě osoby děkuji za odpověď martina

CK České kormidlo

Dobrý den, cesta autobusem v tomto termínu je za 1600,–/os tam i zpět., k tomuto tedy ceny voucherů v daném termínu. Děkuji za pochopení.

Silvie

Dobrý den, jsme dva dospělí a dvě děti. Syn má 9 let a dcera 2,5. Dcera spí s náma v posteli, nepotřebuje žádnou přistýlku. Je možné nás tedy ubytovat? Děkuji S.

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale v tomto konkrétním hotelu je možné ubytovat dítě bez nároku na lůžko pouze do 1,99 let věku.
Tedy to možné není. Děkuji za pochopení.

Alexandra

Dobry den mam zajem 2 dospele a jedno dite 4 roky ale chteli by sme plnou penzi jak to obednat pls dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, u tohoto zájezdu je možnost dokoupení obědů do plné penze za 1 690 Kč/os./týden. Tento příplatek se platí přímo v CK.

Petra

Dobrý den, jaká by byla cena při cestě autobusem (1 dospělý a dvě děti ve věku 8 a 11 let) v termínu od 30.6. nebo od 7.7.? A je ještě volno? Předem děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto termínu už je volný pouze dvoulůžkový pokoj bez možnosti přistýlky. S dvěma dětmi Vás do tohoto pokoje hoteliér neubytuje. Zkuste si prosím vybrat jiný termín zájezdu, kde je ještě k dispozici pokoj s možností 1 přistýlky. Děkujeme.

Zdenka

Dobrý den.
Prosím o info. Pokud musím jet autobusem ( manžel nesnáší letadlo) a jsem z Opavy jak se řeší doprava na místa odkud máte plán cesty? Děkuji za odpověď. Zdenka

CK České kormidlo

Dobrý den, je nám líto, ale nástupní místo v Opavě nemáme. Nabízíme však dopravu autobusem k zájezdu včetně Ostravské linky s odjezdy z Ostravy, Frýdku Místku, Nového Jičína, Hranic, Lipníku nad Bečvou, Přerova, Kroměříže, Vyškova a Rousínova.

Jana

dobrý den, jaká je cena dopravy pro osobu na pevném lůžku v termínu od.3.8.2018 Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, pro termíny v hlavní sezóně (červenec a srpen) je zvýhodněná cena dopravy pro osoby na pevném lůžku za 1600 Kč/os.

Kortanek

Dobrý den, chtěli bychom termín 7.8–12.8.2018 je to možné? Byly by to celkem tři pokoje s polopenzí šest dospělých a dvě děti ve věku 2 a 4 roky do jednoho pokoje postýlku do druhého asi pristylku, jaká by byla cena a jak je to tam s parkováním ? Děkuji Kortánek

CK České kormidlo

Dobrý den, termíny jsou možné pouze od soboty do soboty. Dítě starší 2 let už musí mít přistýlku, která je za poplatek. V termínu od soboty 4.8. jsou volné 2 pokoje s možností 1 přistýlky. Ostatní pokoje jsou pouze dvoulůžkové bez přistýlek. Parkování je zdarma přímo v areálu hotelu.

Lidmila

Je možná autobusová doprava v termínu zájezdu od 1. září? A jaká je cena? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, datum odjezdu od 31.8. je poslední možný termín na tento hotel s autobusovou dopravou. Cena autobusové dopravy je v tomto termínu pro dospělé osoby na pevném lůžku za 1000 Kč/osoba a pro dospělé osoby a děti na přistýlce za 2190 Kč/osoba.

Jan Černý

jan.
termin od 16.6.2018 –23.6.2018 je možná doprava autobus ukazuje mi to vlastni dopravu,zdelte mi možnost obědnání.

CK České kormidlo

Dobrý den, v případě, že si chcete zájezd rezervovat včetně autobusové dopravy, je nutné vybrat termín o 1 den dříve, tzn. od 15.6., protože ten jeden den navíc je právě kvůli autobusové dopravě.

Jarka

Mohou jet dvě děti plus dva dospělí? Nabízí mi to na výběr pouze jedno dítě. Kolik by to prosím tedy vycházelo 2+2deti v termínu od 7.7.? Vlastní doprava + polopenze? Je na pokoji i nějaká kuchyňka či aspoň mikrovlnka a lednička? Děkuju moc za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, v Hotelu Adriatic jsou pouze dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Pobyt 2 dospělých osob s 2 dětmi je možný pouze v případě, že mladší dítě má méně než 1,99 let a spí s rodiči na společném lůžku. V pokoji není žádná kuchyňka, mikrovlnka, ani lednička. Jedná se o skromněji zařízený pokoj.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru