Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Powerbanka Jump Starter, která nabije notebook i nastartuje auto

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Vít Pšánský

Dobrý den, dnes dorazilo a po přečtení manuálu jsem zjistil nesrovnalost při startovaní auta. V manuálu v jednotlivých otázkách je napsáno jak používat zařízení na nastartování automobilu kde je napsáno, že se mají nejprve připojit svorky k baterii a až potom k zařízení a na konci manuálu je napsáno: správný postup nouzového startování automobilu kde v pokynech je napsáno, se má připojit kabel se svorkami k zařízení a pak k baterii. Chci se tedy zeptat zda li je to jedno a nebo jaký postup je tedy správně. A také jsem se dočetl že při tomto úkonu se mám ujistit, že je kontrolka připojení kabelu vypnutá ale nějak jsem se nedočetl která kontrolka to je. Děkuji za odpověď

Euro Data SK a.s.

Dobry den, obidva postupy su spravne a na poradi v akom to zapojite nezalezi. Pri startovani je lepsie nechat vypinac (na boku powerbanky) v polohe OFF. Tj. powerbanka vypne vsetko okrem oktuhu startovania auta a energia sa nemina napr. na svetlo a pod.

Pria

A pokud se mi nepodaří auto nastartovat, jak bude řešena reklamace, resp. možnost vrácení ve 14-denni lhůtě?

Euro Data SK a.s.

Ano, reklamovat to samozrejme mozete. Podla udajov vyrobcu by to diesel 2l malo nastartovat. Ak sa rozhodnete si produkt zakupit, budem rad ak sa podelite o skusenosti.

Pria

Dobrý den! Musím položit otázku znovu, protože vaše předchozí odpověď postrádá smyslu. Možná se jedná o problém jazykové bariéry. Tedy:
Dobrý den, nastartuji tím diesel 2l s totálně vybitou baterkou?

Kondici baterky jsem specifikoval – totálně vybitá, tedy jakoby tam nebyla. Na typu baterky opravdu nesejde ale budiž – Bosch standard 75 Ah. Na čem sejde, odborníci, je proud, který startér vyžaduje při startování. To je to, co by vás mělo zajímat a co je rozhodující v odpovědi na mou otázku. Měli byste vědět, jak silný proud startér u 2l dieselu (nafta) vyzaduje v okamžiku startování (včetně špičkového).

Domníval jsem se, že víte, co prodáváte

Euro Data SK a.s.

Startovaci prud je 300A. Max. startovaci prud je 600A. Presnu odpoved Vam neviem povedat. Treba to vyskusat. Pri testoch sa nam podarilo nastartovat aj silnejsie motory ako diesel 2l. Ale uz sa stalo, ze sa deasel 2l sa nastartovat nepodarilo ale neslo to ani cez kable.
Mozno to je nelogicke ale taketo mame prakticke skusenosti.

Euro Data SK a.s.

Este pre informaciu, podarilo sa nam nastartovat diesel 2l pri uplne vybitej baterii, tj. auto sa nedalo otvorit dialkovym a muselo sa otvarat klucom.

pria

Dobrý den, nastartuji tím diesel 2l s totálně vybitou baterkou?

Euro Data SK a.s.

Dobry den, zalezi aka je to bateria a v akej je kondicii.

David Šálek

Dobrý den, v jakém výstupním napětí je uváděna kapacita Powerbanky Jump Starter ?

Euro Data SK a.s.

Dobry den vystupne napatie USB je 5V a 2A
Standardny vystup 12V
Startovaci prud 300A

Vít Pšánský

Dobrý den, mám již objednáno ale zajímalo by mě zda li se s tím dá i autobaterie dobíjet nebo jen startovat? Děkuji za odpověď

Euro Data SK a.s.

Dobrý deň, slúži to len na núdzové naštartovanie auta. Tento produkt nie je určený na dobíjanie autobatérie.

Jarda

Jakou autobaterii můžu nastartovat v Ah,mám 100Ah,830A,12v

Euro Data SK a.s.

Dobrý deň, záleží v akej kondícii bude vaša batéria. Skúšali sme štartovať aj autá s vyššou kapacitu batérie (tj. 100Ah) a vo väčšine prípadov to fungovalo.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru