Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Permanentka na 20 vstupů do saunového světa Olgy Šípkové

4,7 / 5 Daily Fitness Zličín (2 pobočky) Praha - Třebonice  (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Milena V.

Koukam, ze je akce docela vyhodna, ale mate v nabidce mnoho chyb, mozna by ji chtelo malinko aktualizovat, at tady lidem bez jakekoliv omluvy neblbnete hlavy. Pak se nebudete moct divit, az Vam do Saunoveho sveta nekdo prijde a bude pozadovat, co tady skutecne nabizite, bude totiz v pravu, protoze co je psano, to je dano…

Slevomat.cz

Dobrý den, Mileno, děkujeme za Váš příspěvek. Pokud jste si zakoupila voucher v této nabídce, tak dostanete zdarma karafu s vodou a také neomezený vstup přesně tak, jak je uvedeno v nabídce. Zároveň se omlouvám za předchozí chyby v odpovědích, bohužel došlo ke komunikačnímu šumu, ale už pracujeme na nápravě. :-) Hezký den, Tereza, Slevomat.

Marek

Dobrý den, je to skutečně 20× časově neomezený vstup, jak píšete nebo se jedná o tradiční vstup na max. 3 hodiny a hlídání si času ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku, pokud jste si zakoupil voucher z této nabídky, tak obdržíte neomezený vstup i karafu s vodou. Zároveň se omlouvám za předchozí chyby v odpovědích, bohužel došlo ke komunikačnímu šumu, ale už pracujeme na nápravě. :-) Hezký den, Tereza, Slevomat.

Stanislav

Jak je to s:
„Ke každé návštěvě obdržíte karafu vody na doplnění tekutin.“

Voda je v ceně voucheru, nebo za příplatek?

Slevomat.cz

Dobrý den, Stanislave, pokud jste si zakoupil voucher z této nabídky, tak obdržíte karafu s vodou v ceně tak, jak bylo slíbeno – tedy nebudete doplácet. :) Zároveň se omlouvám za předchozí chyby v odpovědích, bohužel došlo ke komunikačnímu šumu, ale už pracujeme na nápravě. :-) Hezký den, Tereza, Slevomat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru