Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Levandulová Provence, středověký Avignon, Marseille a ostrov If včetně ubytování

4,4 / 5 CK Jukej Francie 96 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hana Mazzolini

Prosím o odpověď na můj dotaz, chtěla bych si zájezd objednat co nejdřív…Děkuji Mazzolini

Slevomat.cz

Odpovězeno :-)

Lucie Vostřelová

Dobrý den, prosím Vás o informaci, zda má hotel Premiere Classe**, ve kterém bychom byli ubytovaní, pro každý pokoj vlastní sociální zařízení? Moc děkuji, Lucie.

CK Jukej

Dobrý den, ano, tato síť hotelů má pokoje s vlastním WC a sprchou. Jsou to standardní turisté hotely**. Děkujeme! CK Jukej

Hana Mazzolini

Potřebovala bych dvě místa v autobuse se zdravotních důvodů, musím si ho připlatit pokud budu mít připlatek na jednolůžkový pokoj? Mohu být i s někým kdo jede sám v pokoji, v tom případě kolik bude stát další místo v autobuse. Děkuji Hana

CK Jukej

Dobrý den. Příplatek za 1lůžkový pokoj nemá bohužel žádnou vazbu na dvojsedadlo. Samostatně cestující klienti mají příplatek za 1lůžkový pokoj povinný, nestává se nám, že by byl zájem o sdílené pokoje. Naše autobusy jezdí vyprodané téměř vždy do posledního místa, cenu za druhé sedadlo bychom Vám museli nakalkulovat, běžně tuto službu nenabízíme. Vzhledem k velké vzdálenosti by tato částka byla řádově v tisících Kč – odečtená by byla pouze cena hotelu. V případě zájmu nás prosím kontaktujte. Děkuji.

Martina Legezová

Dobrý den!
Prosím je v tomto zájezdu ještě volné místo,jednalo by se o 1 osobu?
Do kdy je potřeba zajezd zaplatit?
Děkuji za odpověď
Legezová

CK Jukej

Dobrý den a děkujeme Vám za zájem o tento novinkový zájezd. Volné místo je, objednávejte prosím raději co nejdříve..... CK Jukej

Pavla Konupcikova

Dobry den, koupila jsem dva poukazy a po obdrzeni smlouvy a precteni VOP, jsem zjistila, ze na smlouve v Zaverecnych ustanovenich je uvedeno pouze CK Hello Tour, ktera je pojištěna pro případ úpadku dle zákona č. 159/1999 Sb. u České podnikatelské pojišťovny, nicmene zadna zminka o CK Jukej. Muzete mi prosim vysvetlit v jakem pravnim vztahu jsou tyto entity? Dale jsem nasla na webovych strankack CK Jukej, ze toto pojisteni je platne pouze do 29.3. 2018 http://www.jukej.cz/pojisteni-ck/ , zajezd je vsak v cervenci 2018. Zaslala jsem email na CK a cekam na odpoved, nicmene bych Slevomat rada pozadala o dohled nad temito detaily. Dekuji

CK Jukej

Dobrý den, obě obchodní značky provozuje firma FliCom Travel s.r.o., která – jak jste si jistě všimla na pojistce – je také pojištěným subjektem. Hello Tour není firma, ale značka, stejně jako Jukej. Pojištění se sjednává vždy na jeden rok, není na tom naprosto nic neobvyklého. Slevomat zcela určitě není dohledovým orgánem podnikajících právnických osob. Děkujeme Vám za pochopení.

Pavla Konupcikova

Dekuji za odpoved

Kristýna Šefrnová

Dobrý den, ráda bych věděla, zda by byl nějaký problém, kdyby na zájezd jeli nezletilí (17 let) bez svých zákonných zástupců, prostě jen sami za sebe. Popřípadně co by k tomu bylo třeba dodat. Děkuji za odpověď :)

CK Jukej

Dobrý den, cestující musí mít platný cestovní pas nebo občanský průkaz. U nezletilých je vyžadován souhlas rodičů. Děkujeme za Váš zájem.

Radek Spurný

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na ceny vstupů do památek, připadne orientační ceny jídla, nebo plavby po řece. .. diky

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku, Vstupné v rámci programu: akvadukt Pont du Gare, kamenolom Carrières de Lumières, plavba na ostrov If, pevnost If, pobytové taxy: 40 €.
Další vstupy pro zájemce:
amfiteátr v Nimes 10 €
Papežský palác 12 € (kombi ticket s Avignonským mostem 14,5 €). Hezký den, David. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru