Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Nejžádanější liftingový zákrok: Thermage se systémem CPT

4,6 / 5 Studio Greenline Praha - Karlín  (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Natalie Kryžná

Dobrý den, objednala jsem voucher s Vaší nabídkou a už se těším na setkání. Chci se Vás zeptat jestli je vhodné tento zákrok kombinovat s jinými, jako mezoterapie nebo aplikace kmenových buňek( nebo přesněji výtažek z nich)
Děkuji. Natalie

Studio Greenline - Dagmar Olžbutová

Dobry den, tyto zakroky samozrejme kombinovat muzete, pokud to tedy bude potreba. Vzdy si ale nechte minimalne 3 tydny rozestup mezi jednotlivymi ukony. I my se tesime na Vasi navstevu.

Ďurišová Hedviga

Dobrý den,prosím o informaci – múže přístroj Thermage CPT viditelně eliminovat,nebo odstranit
opadlé oční víčka?
Děkuji
Ďurišová Hedviga

Studio Greenline - Dagmar Olžbutová

Dobrý den paní Ďurišová, ano, tato procedura je pro Vás vhodná. Vzhledem k tomu, že výsledkem tohoto zákroku je zpevnění a tzv. push-up efekt, pozvedne a zpevní tedy mj. i oční víčka.

Petr Beránek

Děkuji za odpověď a měl bych prosim ještě otázku pokud bych jse rozhodl pro tento zákrok jaka je forma úhrady dá se zaplatit i přímo u vás? Děkuji.Petr Beránek.

Studio Greenline - Dagmar Olžbutová

Po zakoupení voucheru zavolejte a najdeme nějaký vhodný termín pro Vás. Pěkný den!

Petr Beránek

Dobrý den měl bych dotaz ohledně zákroku Thermage CPT.Mám hluboke mimicke vrásky na čele i kolem oci tam jsou jemnější a také váčky pod očima zbaví tento zákrok tyto nedostatky? A také jestli tato cena platit na ošetření těchto partií které jsem uvedl.Děkuji za odpověď Petr Beránek.

Studio Greenline - Dagmar Olžbutová

Dobrý den pane Beránku, ano , toto ošetření je zaměřeno na eliminaci mimických vrásek. Výsledky jsou však vždy individuálni, podle dispozic každého jedince. Z vlastní prxe a díky kladné zpětné vazbě našich klientek vím, že procedura úspěšná je, klientky jsou spokojené. Pokud vyberete variantu pro obličej, všechny Vámi popisované nedostatky jsou v proceduře zahrnuty. Doufám, že byla odpoveď vyčerpávající. Těším se na Vaši návštěvu, s pozdravem, D. Olžbutová Studio Greenline

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru