Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Running sushi: 2 hodiny neomezeného hodování pro 1 nebo 2 osoby

4,6 / 5 Wok'n'roll Čestlice  (mapa) 890 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Carlsber

Dobry den, dostala jsem voucher s pritelem jako darek ale darce nedomyslel vzdalenost, je to pro nas strasna dalka nedostanem se tam. chci se zeptat zda de voucher vratity zrusit? dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud jste si jistí, že voucher využít nestihnete, nemusíte se bát. Stačí počkat až skončí platnost voucheru (v tomto případě 31. března) a mezi 14. a 30. dnem po skončení požádat o refundaci. Jde to ale jen jednou za půl roku.
Hodnota voucheru se Vám pak připíše na účet v podobě kreditů a můžete si na sushi pochutnat třeba někde blíž ;) Hezký den, Klára

David

Dobrý den, mohu se zeptat zda při runningu jezdí i na páse krom sushi i nějaké nudle či rýže? děkuji za odpověď

Karolína

Dobrý den,
je možné se s obsluhou domluvit i na veganské variantě jídel? Vím, že vegetariánská nabídka nebyla problém, ale nevím, jak s veganskou :) Děkuji!

Slevomat.cz

Dobrý den, Karolíno, tato nabídka je na running sushi, tedy je jen na Vás co si z pásu odeberete. V nabídce je toho hodně :) například japonské zeleninové jednohubky krom sushi se po pásu vozí i tradiční dezerty, čerstvé ovoce a další dobrůtky. ;) Hezky den Janča

Michael Dvořák

Dobrý den,

nyní jsem si zakoupil voucher a když si chci zarezervovat termín na telefonním čísle, které tu je udané, tak není dostupné. ?

Jak mám dále pokračovat?
 Děkuji

Samuel Klíma

Dobrý den, dá se running sushi zaplatit stravenkami? dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Klímo,

ano, v restauraci je možné platit stravenkami :) Pokud si přál zakoupit voucher s touto zlevněnou nabídkou, voucher je možné uhradit pouze platební kartou online, bankovním převodem, hotově na Moneta Bank či službou Twisto.

Přeji hezký den, Monika :)

Zdena

Dobrý den,s dcerou jsme si zaplatily 3.1.2018 woucher­.Dceři již přišel a mě stále nic.Chtěla bych se zeptat,kde se stala chyba.Byl to woucher pro jednu osobu jako dárek.
Děkuji za odpověď K.Z.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeno, voucher Vám byl zaslán již 4.1., nicméně jsem Vám ho nyní zaslala ještě jednou, tak zkontrolujte e-mail a mrkněte třeba i do spamu a nevyžádané pošty

Katerina Vecsey

Rada bych vyuzila voucher. Budu mit s sebou dceru, necele 3 roky, ktera tyto veci jeste neji. Je mozne tedy zakoupit jen 1 voucher pro sebe? dekuji Katerina

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, stačí zakoupit jen jeden voucher pro sebe :-) přeji hezký den

Pavla B.

Dobrý den,

woucher chci jako dárek pro holčičku 11 let s tatínkem. Jak zaplatit platbu za dospělou osobu + příplatek za 179,– za dítě?

Děkuji, PB.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, příplatek za dítko (tedy 179 Kč) se provádí až na místě :) Hezký zbytek dne Janča

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru