Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Kouzlo Korsiky: Dovolená plná výletů a krás Napoleonova ostrova pro 1 osobu

4,3 / 5 CK WISNAR groupe mondiale s.r.o. Korsika - Francie (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Roman MAROŠ

Objednávám u Vás tento zájezd pro 2 osoby,Děkuji MAROŠ 7366103
 55

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den,

kontaktujte naše rezervační oddělení.

Zdraví team CK WISNAR

Pavel Heussller

Dobrý den,
rád bych jel na Korsiku, ale jsem sám. Snad by se se našel někdo, kdo by stejně jako já chtěl jet na Korsiku a byl by ochotný sdílet společný pokoj. Kolik by stál příplatek za pokoj, pokud by se nikdo takový nenašel?

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den pane Pavle,

kontaktujte nás prosím telefonicky v pondělí na tel.739 367 502 , pokusíme se najít pro Vás doobsazeni do 2 lůžkového pokoje.

Zdraví team CK WISNAR

Svitlana

Dobrý den.Rada bych koupila ten zájezd.Ja cestuji sáma.Může v tomto zájezdu ještě někdo ,kdo cestuje sám?Neni třeba by bylo připlatit za druhé lůžko .Jaky je priplatek za druhé lůžko ?Dekuji za odpověď .Svitlana

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Svitlano,

můžeme se pokusit doplnit Vás do 2lůžkového pokoje s další ženou. Zavolejte nám v pondělí na tel.: 739 367 502 abychom domluvili podrobnosti.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Miloš

Dobrý den, můžete mi prosím napsat název místa ubytování? Jak daleko je to od moře. Děkuji za odpověď.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den pane Miloši,

ubytování máme zajištěno na západním pobřeží ostrova v oblasti severně od Ajaccia nedaleko Porticcio. Jedná se o turistický areál vybavený vším pro strávení pohodové dovolené – je zde recepce se službou 24h, bazén, restaurace, obchod, dětské hřiště, tenisový kurt. Celý areál se nalézá v pěkné zeleni s parkovou úpravou. Ubytovatel uvádí oficiální vzdálenost od moře 700m. Na pláž se dá dojít pěšky za cca 25 minut. Abychom našim klientům poskytli větší komfort, zajišťujeme na pláž a zpět 2× denné svoz, tj. dopoledne a odpoledne. Cestou zpět je obvykle zastávka u většího supermarketu, kde je širší výběr potravin.

Přejeme krásný den, team CK WISNAR

Hana

Dobry den, mohu se zeptat jeste jednou na stravovani. Posilala jsem dotazy primo na info@wisnar. V odpovedi mi bylo sdeleno, ze v miste ubytovani je pouze maly obchod a vetsi obchod je 15–20 minut chuze (prip. vyuziti Vaseho autobusu v ramci prepravy na plaz a zpet), ale o restauraci v miste ubytovani nebyla zminka. Dekuji.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Hano,

jak jsme Vás již informovali, přímo v areálu ubytování se nalézá také restaurace.
E-mailů jste psala více, patrně jste tuto informaci přehlédla.

Zdraví team CK WISNAR

Jana Černá

Dobrý den, mohu se zeptat, jak je to se stravováním při tomto zájezdu? Bungalovy jsou přímo u moře a jedna se o nějaký kemp? V místě kempu je možné zakoupit nějaké jídlo? Děkuji Černá

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Jano,

BGW jsou vybaveny na vaření i stolování. Přímo v areálu se nalézá restaurace (kde možno pořídit snídaně, obědy i večeře) a také obchod, kde si můžete potraviny průběžně dokupovat včetně čerstvého pečiva. Záleží tedy na každém jakou variantu si zvolí, většinou klienti kombinují vaření s restaurací.

Přejeme krásný den, team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru