Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Prospěšné látky ze zdrojů přírody: ½ kilogramu sušených plodů goji

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

N1

Jj,s paní Majkou souhlasím,tento produkt se dá koupit za úplně jinou, super! cenu a doprava zdarma! a rovnou celé 1kg za pouhých 269,– !, (nebo i 239,– + 29,– doprava),stačí se podívat na ty správný místa na netu.Každý má možnost volby.

Slevomat.cz

Dobrý den přeji. :) Opět jsem se jako kolega mrkla na internet, zda se nabídky nezměnily, ale stále vidím, že námi zveřejněná cena patří mezi ty nejnižší možné. Uvádíte cenu za 269 Kč, ale při balení 1 KG, což nelze úplně srovnávat. Obecně platí, že čím objemnější množství, tím průměrná cena na jednotku klesá. Přeji hezký den, Janča :)

Dagmar Tausingerová

Dobrý den,můžu se zeptat jakou trvanlivost má štáva z goji?

Velkoobchod Pohoda

Dobrý den, Dagmar,
my v nabídce šťávu z goji nemáme.
Hezky den, Radka

Majka

Cena už není výhodná ani bez poštovného. Semínka se nechají pořídit levněji.
SLEVOMAT si přestává své slevy hlídat…a to je škoda.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Marie, Váš dotaz mne zaujal a věnoval jsem mu více času. Po projetí snad veškerých nabídek, kde se semínka prodávají, jsem opravdu nenašel tak velké množství za tuto cenu, kterou nabízíme my. Můžete si k tomu internetu na chviličku sednout a také si to vše projet, jako jsem to teď udělal já, aby jste neřekla, že si vymýšlím. Pokud narážíte na vysoké poštovné tak se Vám musím omluvit, cenu poštovné přesnou cenu poštovného neurčujeme my. Mějte se krásně, s pozdravem, David. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru