Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Jarní romantika: Letecký zájezd do Paříže včetně 3 nocí v hotelu a průvodce

4,3 / 5 CK WISNAR groupe mondiale s.r.o. Paříž - Francie (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Josef Singer

Dobry den, let je primej do Parize?

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý večer pane Josefe,

samozřejmě, že se jedná o přímý let 😊.

Zdraví team CK WISNAR

Veronika Musálková

Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat,zda je možné letět do Paříže i na občanský průkaz.Dále mě zajímá,zda je zajištěna doprava z letiště do hotelu a zpět?Co se týče stravování,bude vždy nějaký čas si zajít koupit alespoň něco malého k jídlu?Děkuji Musálková

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý večer paní Veroniko,

ano, do Francie tedy i do Paříže stačí jako doklad platný občanský průkaz. Z letiště na hotel a zpět pojedete společně s průvodcem, nemusíte mít obavy, že se ztratíte 😉. Pokud máte zájem můžete si předem zajistit snídaně, které se podávají formou bufetu.

Zájezd se realizuje v menší skupině v přátelské a pohodové atmosféře 😊. Na vše je dostatek času a program je sestaven tak, aby měli klienti také dostatek osobního volna.

Během dne při společných procházkách jednotlivými místy průvodce vždy doporučí, kde mají co dobrého a kde je výhodné se najíst. A příležitostí k dobrému jídlu a ochutnání specialit bude až až. V Paříži je možností na občerstvení nespočetné množství a každý tak má možnost vybrat si dle svého gusta – chuťově i cenově. Pokud s námi poletíte, garantujeme Vám, že neodoláte ani Vy delikatesám v místních obchodech jakými jsou boulangerie-pâtisserie či charcuterie. Už nyní se začněte těšit 😊.

Přejeme krásný večer, team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru