Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Degustační menu v restauraci Příčný řez: 5 lahodných chodů pro dva

4,5 / 5 Restaurace Příčný řez Praha - Nové Město  (mapa) 266 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie Wainerová

zdravím, chtěla jsem se zeptat, zda je možnost voucheru pro tři osoby. chtěli by jsme s přítelem pozvat i maminku, děkuji :-)

Restaurace Příčný řez

Dobrý den,kontaktujte mě 728050654

petr

nemám zájem,,to není urážka,,ale ta fotka,,mě odradila hned jak jsem ji uviděl,,,,věřím že suroviny,i všechno ostatní je super,,ale takhle na ufláknuté fotce,kam to jenom tak tak vejde?????dubovej stůl je super,,,ale asi by to chtělo jinýho fotografa....­..každá ryba je dobrá,,,,i ta plotice když se dobře okoření a „osolí“ je super bašta,,,opravdu to není kritika,,všem lidem přeju,ale chce to asi jinou fotku a paní co tady opovrhuje candátem,bych udělala asi dobrou plotici,aby si pochutnala...­...přeju hodně úspěchů.....klidně to smažte,,je to jenom můj názor..podotý­kám,,všem lidem přeju......

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, nerozumím co přesně je na fotografii špatné, hold nějaký pokrm má svůj osobitý vzhled, chápu Vaše pocity a také je respektuji, ale přiznejte si, že u některých pokrmů neovlivníte barvu, ale foto nedělá chuť, jíme snad očima či pusou ? Nevidím přesný důvod proč to mazat :) S pozdravem, David.

Kateřina K

Dobrý den,
Je možné nahradit candáta jiným masem než rybou?
Mliko za odpověď

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru