Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pekelně rychlá jízda v nadupaném Lamborghini Gallardo

4,7 / 5 ExtraDrive.cz (3 pobočky) Olomouc  (mapa) 103 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Simona Šváchová

Dobrý den, nabízíte „Rychlovka, kterou dovolí i manžel/ka včetně paliva“ – jedná se o jízdu kde bych byla řidičem? případně kolik minut jízda trvá, nemohu se nikde dočíst. Děkuji. S.Šváchová

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Simono, základní informace vždy najdete v sekci v ceně varianty. Přičemž u rychlovky uvádíme následující:
svezení v Lamborghini Gallardo LP560–4 na sedadle spolujezdce (tříkilometrová trasa)
prostor pro focení
palivo, dálniční známka
zákonné a havarijní pojištění
Tzn. zde se jedná o jízdu na pozici spolujezdce. Pokud chcete řídit, vyberte prosím po rozkliknutí variant možnost řidič :)

Petra FIALKOVÁ

Chci koupit jízdu příteli jako řidič jak je to bez paliva kolik se platí za palivo dekuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Petro, děkujeme za zaslání dotazu. Informace je uvedena vždy v sekci „omezení“. Tzn. pokud vybíráte produkty bez paliva, doplatky jsou za 15 min. jízdu 399,– Kč a za 20 min. jízdu 499,– Kč, přičemž ve vozidlu máme i platební terminál.

Cechova

Dobry den. Koupila jsem jizdu manzelovi, ale on by rad byl spise ridicem. Chtela bych se tedy zeptat, zda je mozne doplatit si zmenu ze spolujezdce na ridice? Dekuji. S pozdravem Cechova

ExtraDrive.cz

Dobrý den, ano, je to bez problémů možné :) Stačí, když nás budete informovat při rezervaci. Přejeme pěkný zbytek svátků.

Monika

Dobrý den,zakoupìm-li v Plzni.Jezdí se též na dálnici nebo jak probíhá trasa?Díky Monika

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Moniko, je to přesně, jak uvádíte. Tedy i v Plzni máme nástup na kraji města a cca 90% trasy vede po dálnici (resp. nejdříve po přivaděči a poté po dálnici). Pěkný věčer z ExtraDrive :)

Zuzana

Dobrý den, přemýšlím, že to koupím manželovi ale měří přes 2m a má problém vejít se do většiny aut. Jak je to s Lamborghini myslíte, že se tam pohodlně vejde, aby si ho mohl zkusit řídit?
Děkuji.
Zuzana Č.

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Zuzko, pro pohodlnou jízdu na pozici řidiče, jsme vysledovali limit někde těsně pod 2 m. Necháváme tedy na Vás.. Pokud by to při instruktáži na pohodlnou jízdu nevypadalo, odbavíme ho jako spolujezdce, kde je přece jen více místa..

Jarka

Dobry den, chtela bych to koupit priteli a chci se zeptat, bude urcite moznost aby tu jizdu mel v Praze? Nebude muset jet do Plzne, napriklad?:-)

Predem moc dekuji :-)

J. Suchardova

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Jarko, ano, toto samozřejmě není problém. Zvolíte si sami při rezervaci. Formulář naleznete na našem webu zde: http://www.extradrive.cz/kontakt.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru