Nabídku 20minutová jízda v supersportu plná adrenalinu mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

20minutová jízda v supersportu: Osedlejte Ferrari či Lamborghini a mnoho jiných

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Katka

Dobrý den,
Pochopila jsem tedy správně, že když je příteli 22,tak může auto řídit sám? A spolujezdce si popřípadě dokoupit na místě? Nebo vždy v autě musí být instruktor?
 Děkuji

Showcars

Dobrý den, ano Váš přítel může řídit. Jen spolujezdec bohužel do vozu Lamborghini nejde přikoupit, protože je vozidlo dvoumístné a na sedadle spolujezdce bude sedět instruktor.
Pokud by jste se ráda projela jako jako spolujezdec, tak doporučuji zvolit vozidlo Ford Mustang GT500 SHELBY s 683 koňmi pod kapotou je jako náhrada naprosto super volba. S pozdravem, Showcars.

Jana Měrková

Dobrý den, jestliže zvolím variantu v místě uplatnění Vestec, Praha – můžete mi řici, kde přesně se v tomto místě provádí zážitková jízda? Děkuji, Jana Měrková

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani, koukala jsem na stránky poskytovatele a našla jsem odpověď na Vaši otázku s tím, že jsou určité podmínky, za kterých se lokalita může změnit. Adreso pro přebrání auta je: Vídeňská 343, 25242 Vestec, čerpací stanice Gulf Oil a níže posílám odkaz na možnou trasu :) Doufám, že jsem aspoň trošku pomohla ;) Hezký den Janča

 http://www.showcars.cz/praha/

Damilová

Dobrý den, ráda bych zakoupila voucher na okružní jízdu, ale vůbec jsem se nikde nedočetla, co to znamená termín „včetně pohonných hmot“. Mohli byste mi prosím přesněji popsat, co všechno s tímto souvisí? Děkuji.

Showcars

Dobrý den, znamená to, že v ceně poukazu jízdy na okruhu jsou již zahrnuty pohonné hmoty a není je třeba na místě doplácet. S pozdravem, Showcars.

Dušková

Dobrý den,
zakoupila jsem u Vás voucher na okružní jízdu v Lamborghini Gallardo LP560, kdy obdarovaný bude na místě řidiče. Chtěla bych se zeptat, zda je možné příplatek za spolujezdce za 299 uplatnit na místě v den jízdy, pokud má tento vůz zadní sedadla? Případně až při rezervaci termínu na stránkách showcars?

Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Dušková, bohužel toto auto se řadí mezi takzvané supersportovní auta a ty bohužel do svých interiéru nezahrnují zadní sedačky kvůli zátěži, aby auto bylo co nejlehčí a vydávalo ze sebe maximální výkon. S pozdravem, David.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru