Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vy dva & Adršpach: 3 romantické dny ve Skalním mlýně s večeří při svíčkách

4,3 / 5 Skalní mlýn Adršpach (mapa) 36 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Vladimír sedlák

dobrý den chci se zeptat zda je volný termín od 11.7–18.7 2018 a lze platit už teď zaměstnackými benefity děkuji

Lucie Brancová

Dobrý den,je možnost ve vašem hotelu využít polopenzi?Dekuji za odpověd.Brancová.

hanákovi

Jak z Ostravy bez auta k Vám na mlýn.Dekuji za odpověďHanákovi

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanákovi, nemusíte se obávat, že by jste se nedostali jinak než autem, v odkazu zasílám, co mi vyběhlo v mapách, typy veřejnou dopravou:
https://mapy.cz/zakladni?planovani-trasy&x=17.0040344&y=50.0725216&z=8&rc=9q0HNxW1MU9kwjjx-vFh&rs=muni&rs=addr&ri=4730&ri=9804559&mrp=%7B%22c%22%3A200%2C%22d%22%3Atrue%2C%22dt%22%3A%22%22%2C%22i%22%3A0%7D&mrp=%7B%22c%22%3A200%2C%22d%22%3Atrue%2C%22dt%22%3A%22%22%2C%22i%22%3A0%7D&rt=&rt= .
Věřím tomu, že když doladíte do detailů datum, kdy chcete jet, tak se na nás klidně obraťte, my vám s trasou pomůžeme. Hezký den, David. :-)

pavlína hrušková

Dobrý den,ráda bych si zakoupila víkend ve skalním mlýně, ale nemohu využít nabízené druhy plateb..lze to vyřešit nějak jinak? Třeba převodem na účet? Děkuji Pavlina

Slevomat.cz

Dobrý den, tento pobyt by měl jít zaplatit i převodem. Pokud ale máte potíže s platbou, tak nás případně kontaktujte na podpora@slevomat.cz. Hezký den, Tereza.

pavlina

Dobrý den,když sebou k vam vezmeme psa,dní i do skalního mesta? dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlíno, je fajn, že myslíte i na svého čtyřnohého kamaráda. :) Pejsci do skalního města můžou, níže Vám vložím odkaz, abyste se mohla přesvědčit. Hezký den Janča, Slevomat

 http://www.skaly-adrspach.cz/vstup-kontakt.php

Monika Pečová

Dobrý den přeji,děkuji za odpověď. Jen, nám ani nejde o to využít voucher, chtěli bychom se zeptat jestli ten termín je volný a kolik by nás ten pobyt u Vás stál?S přáním hezkého dne Monika Pečová

Slevomat.cz

Dobrý den, Mončo, jsme moc rádi, že máte o pobyt zájem. Snad Vám aspoň trošku pomůžu odkazem, který vložím níže. Je to odkaz na poptání se na termín atd. Hezký den Jana

 https://skalni-mlyn.cz/cz/rezervace/

Monika Pečová

Dobrý den,chtěli bychom u vás strávit šest dní s manželem. V červnu termín od 2.6 do 8.6.jska by byla cena . Moc děkuji za info s pozdravem a přáním hezkého dne Monika Pečová

Slevomat.cz

Dobrý den, Mončo, bohužel, v tomto termínu není voucher možné využít, protože jej období do, kterého je potřeba je do konce dubna, přesněji 30.4. 2018. Zkuste mrknout do kalendáře, zda by se Vám neuvolnilo nějaké místečko a Vy si mohli užít naplno romantiku. Můžeme se přinejmenším pokusit o rozšíření nabídky. Hezký den, David. :-)

Skalní mlýn

Dobrý den, v uvedeném termínu volno máme a za cenu 1950,–Kč za noc pro dva (či 2450,– za Delluxe) plus 300,– snídaně. Pobyt si můžete poskládat jakkoliv dlouhý a čeká vše i malé relax překvapeni pro 2.

Jaroslav Černý

Dobrý den. Je možný pobyt pro dva na 5–6 dní?Popřípadě jaká je cena.Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jardo, sice variantu na takto delší dobu nemáme v naší nabídce, ale můžeme se pokusit do budoucna i takovýhle styl zařadit mezi ostatní. Jako možnost jak si prodloužit pobyt se mi nabízí koupit více voucherů a provést tzv. sčítání voucherů a prodloužit si tak pobyt. Jenom při rezervaci bych doporučil to zmínit, aby s tím počítali a nebyly s tím žádné komplikace. :-) Hezký den, David.

Skalní mlýn

Dobrý den, pobyt lze samozřejmě jakkoliv dlouhý. Pokoj stojí 1950,– (do 1.4. 1550.-) Kč za noc pro dva, Delluxe kategorie 2450,–Kč plus 300,– snídaně. Těšíme se na vaši návštěvu.

Pavla Vrágová Všetečková

Dobrý den, máme 2 děti. Jsou možné 2 přistýlky? Děkuji

Skalní mlýn

Dobrý den, ano, dvě přistýlky jsou možné v pokojích vyšší kategorie. Budeme se těšit. Skalní MLÝN

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru