Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Na lov velikonočních vajíček do Británie: Londýn a Windsor letecky s průvodcem

4,8 / 5 CK Grand Travel Londýn - Velká Británie (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Asif Iqbal

Hello,

I am wondering if you also assist with visa application if we get this package, we have Pakistani passport and need a visa to travel to UK. We live in Prague with long-term visa.

Slevomat.cz

Hello,
I think that the agency unfortunately doesn´t assist with visa application. However, I think that it shouldn´t be difficult for you. Have a nice day, Tereza.

Jan

Dobrý den, zajimalo by mě kolik lidí je najednou ve skupině v rámci zájezdu. Na 1 průvodce?

CK Grand Travel

Dobrý den, máme malé skupiny cca 10–16 osob. Hezký den. Navrátilová

Tanja

Dobry den, kolik budeme mit volneho casu v Londyne cca denne? Syn by chtel tam nekam chodit podle svych planu, bude takova moznost, nebo prohlidky budou trvat cely den? Take prosim upresnit jak daleko bude hotel od centra mesta, v pripade ze hotel daleko tak jestli se tam bude snadne dostat mestskou dopravou zpatky od centra. Dekuji predem za odpoved.

CK Grand Travel

Dobrý den, hotel je 200 m od stanice vlaku a cestra do centra trvá 10 minut jízdy vlakem. Cesta do centra je jednoduchá. K dispozici budete mít celodenní jízdenku na veškerou hromadnou dopravu, takže si budete moci cestovat i sami kamkoliv. Volný čas budete mít v průběhu dne během prohlídky, samozřejmě se můžete s průvodcem domluvit na indiviuálním požadavku pro Vás. Průvodce bude během celého dne s Vámi na prohlídce v Londýně a bude ubytování také s Vámi v hotelu, takže se s ním můžete domluvit na čemkoliv. Hezký den. Navrátilová

Ivana

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , jakou bych asi mohla potřebovat hotovost na různé vstupy do památek ? Děkuji

CK Grand Travel

Dobrý den,
na místě je třeba celodenní jízdenka za 8,10 liber/dos­pělý/den – skupinová jízdenka. Tato jízdenka platí na veškerou hromadnou dopravu v Londýně. Jízdné do Windsoru cca 8 liber/dospělý. Dále doporučujeme vstupné do Tower of London – 24,80 liber/dos­pělý, Windsor Castle 20,50 liber, London Eye 24,95 liber, Britské muzeum -zdarma. Na některé vybrané památky platí sleva – jeden platí a druhý jde zdarma. O této akci informujeme vždy v pokynech týden před odletem. Krásný předvánoční čas. Bartáková, Grand Travel

Thi Nguyen van

Jsem cizinec mám trvale pobyt v CZ .jak mužů dostat víza do Anglie ?

CK Grand Travel

Dobrý den, prosím, informujte se na Vaší ambasádě ohledně víza do Velké Británie. Jistě Vám poradí. Děkuji za pochopení a přeji krásný předvánoční čas. Bartáková, Grand Travel, s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru