Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Postava snů za 8 hodin skvělé zábavy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva

Dobrý den, voucher jsem si u Vás zakoupila, 18.12. mi odešla platba z účtu a do dnes mi nedošel na email. Psala jsem Vám už dva emaily a bez odpovědi.

Prosím tedy o vrácení peněz a stornování voucheru, který jsem teda ani od Vás po zaplacení neobdržela…Děkuji

Eva

Dobrý den,
již jsem Vám psala už bněkolikrát na email, ale bez odpovědi.
18.12. jsem si u vás kouppila voucher za 749kc a hned v ten den se mi to odečetlo z účtu, dodnes mi na email nedošel kód vouchru, který na portále zmiňujete.

Prosím tedy o stornování a vrácení peněz na můj účet, opravdu je to už dlouhá doba a nikdo jste mě už několik dní ani neodpověděl.

Prosím o brzké vyřešení.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, na Slevomatu jsme od Vás žádný e-mail nedostali. Vouchery Vám možná spadly do spamu, nicméně jsem Vám je znovu zaslala. Také je můžete najít v sekci Mé objednávky. Stornovat je bohužel již není možné, je zde možnost refundace nevyužitého voucheru po konci doby jeho platnosti – poté se vrací částka v kreditech na Váš účet na Slevomatu. Další možnost by byla zkusit tu vouchery prodat, třeba zde najdete zájemce. :-) Krásný den

Centrum Tance

Dobrý den, tento dotaz patří Slevomatu. Generují vouchery, který poté máte možnost v Centru Tance uplatnit. Obraťte se přímo na Slevomat. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru