Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Svět pod hladinou: zkušební ponor s přístrojem v potápěčské jámě

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
EliškaM

Dobrý den, uvádíte, že je „vhodné“ pro děti od 10 let… Můžu vzít 9 letou dceru – sportuje, umí plavat, sama se potápí…? Druhý dotaz – pokud bychom byly tři – 1 dospělý a 2 děti, musíme rezervovat 2 termíny? Děkuji.
 Eliška

Divers Direct

Dobrý den, dceru určitě vzít můžete, věk 10 let je pouze orientační. Je ale potřeba počítat s tím, že rozhodující slovo o způsobilosti dětí má vždy instruktor. Pokud by usoudil, že to pro dceru není bezpečné, přizpůsobí intro ponor jejím schopnostem a možnostem. Klíčové je totiž i pochopení teorie, kterou ne všechny děti zvládají. Můžeme ale slíbit že i pokud se dcera třeba nebude moct potopit až na osmimetrové dno, tak si program užije naplno. A ano, při rezervaci si vyberte dva termíny po sobě a připište to do poznámky, že patříte k sobě. Zařídíme, aby se k vám už nikdo další nepřidával. :)

Saša

Dobrý den,
ráda bych věděla, zda je zkušební ponor pouze v určité části potápěčské jámy, nebo bazénu anebo lze ponor provést až do 8 metrů hloubky. Na stránkách Aquapalace je totiž ponor rozdělen na dvě části, první v mělkém bazénu a za další příplatek v 8m hloubce.
děkuji za odpověď

Divers Direct

Dobrý den, jáma má tři úrovně, mělkou bazénovou část, plato ve čtyřech metrech a pak nejhlubší osmimetrovou část. Intro ponor začíná krátkým úvodem v mělčině, ale větší část lekce strávíte v hloubce. Záleží samozřejmě na tom, jak vám to půjde a jak se budete pod vodou cítit pohodlně. V naprosté většině případů se lidé ponoří až na osmimetrové dno. :)

Jan Berka

Dobrý den,
Pro kolik osob je poukaz
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, poukaz je pouze pro jednu osobu, ale může si s sebou vzít doprovod, ale ten musí zůstat oblečen a nesmí do vody. Hezký den Jana

Lucka Koubová

Dobrý den, pokud bych zážitek chtěla spojit s koupáním, musí se koupit zvlášť vstup za klasickou cenu do Aquapalace? Děkuji za odpověď.

Divers Direct

Dobrý den, přesně tak, vstup do Aquapalace jako takového není součástí nabídky, pouze na naši potápěčskou jámu. Nicméně vstupenky umíme zařídit třeba jako dárkový poukaz spolu s tím, stačí nám napsat na mail a domluvíme :-)
 A.

TerezaV

Dobrý den, ráda bych věděla jak je to s případným doprovodem? Chceme voucher koupit tátovi k vánocům a jít tam potom s ním jako doprovod. Jde hlavně o vstupné do aquaparku, jestli ho musíme platit, když jdeme jen jako doprovod a do bazénu ne.
Předem děkuji za odpověď

Divers Direct

Dobrý den, doprovod není problém, samozřejmě bezplatně – jen je třeba zůstat „oblečeni“, nikoli v plavkách a chodit do vody :-)

 A.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru