Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Otevřený voucher do Golden Pacific Café v hodnotě 300, 500 nebo 1000 Kč

4,6 / 5 Golden Pacific Café Praha - Jinonice  (mapa) 211 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Helena

Dobrý den, chtěli jsme udělat rezervaci na návštěvu kavárny a systém rezervací není funkční. Na jakoukoliv kombinaci data, času i počtu míst setrvale hlásí, že je obsazeno. A to i všední dny mnoho měsíců dopředu. Nevěřím tedy, že je opravdu plno. Kdy to bude prosím opraveno, aby šlo návštěvu naplánovat. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Helčo, koukala jsem na rezervační systém a vše mi fungovala. Zkuste to, prosím, ještě jednou. Hezký den Janča

Petra G

Dobrý den, nedaří se mi v eshopu najít jedlý papír s motivem pro děti. Přitom jsem ho u vás při poslední návštěvě viděla ve vitríně. Je možné si koupit voucher a využít na jedlé papíry na dort?

Golden Pacific Café

Dobrý den,
ano je … GPC

Petra

Dobrý den, bylo by možné kanapky vyzvednout dopoledne? Potřebuji je dovést na oslavu do 12h, tak aby byly čerstvé a ne z předchozího dne…

Golden Pacific Café

Dobrý den,
vyrábíme denně od brzkého rána … budou určitě z toho dne i když si objednáte na 9.00h ráno ! GPC

Petra

Dobrý den, prosím informaci, jak dlouho dopředu bych měla učinit objednávku na dva dorty a zda jsou v ceně již krabice, případně jaká je za ně cena a zda může být zahrnuta do voucheru pokud na něm zbudou peníze. Děkuji za informaci a pěkný den ;)

Golden Pacific Café

Dobrý den,
cena dortů je včetně krabice a stačí dle typu dortu 3 – 5 dní předem. GPC

Helena

Dobrý den, je možné na jeden voucher kombinovat konzumaci na místě a na zbytek hodnoty si vybrat něco z nabídky s sebou? Děkuji.

Golden Pacific Café

Dobrý den,
ano to je možné … GPC

Šárka Petuellyová

Dobrý den, mohu tedy tento voucher použít na nákup diamantové či sladké jízdenky o víkendu? A mohou se z voucheru nakupovat i nápoje? Děkuji

Golden Pacific Café

Dobrý den,
ano , můžete i o víkendu ( ale na nápoje se nevztahuje ) . GPC
viz. :
OMEZENÍ:
Voucher se nevztahuje na obědové menu a na nápoje. Využít ho můžete denně po 14. hodině. Pokud bude vaše objednávka vyšší, rozdíl doplatíte na místě, pokud bude nižší, peníze se nevrací. Vánoční otevírací doba: 24. a 31. 12. 2017 9.00–13.00 hodin, 25.–26. 12. 2017 a 1. 1. 2018 zavřeno.

dana kindlova

Dobry vecer mohou jit na jeden vouher 2lide?
dekuji

Golden Pacific Café

Dobrý den,
jistě … jedná se voucher na finanční hodnotu, kterou můžete použít na cokoli … GPC

Anna

Dobrý den,
mohu tento voucher uplatnit i na Sladké jízdenky?
Děkuji :)

Golden Pacific Café

Dobrý den,
ano jistě … GPC

Markéta

Dobrý den, i na tento voucher vozí jídlo a pití vláček nebo to platí jen pro diamantovou jízdenku? děkuji

Golden Pacific Café

Dobrý den,
pokud si v restauraci objednáte jídlo, které vozí vláček, pak ho můžete uhradit tímto voucherem … GPC

Helena

Dobrý den, chápu dobře, že na rozdíl od ostatních voucherů lze tento u vás ke konzumaci využít každý den, tedy včetně víkendu? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, ano, voucher lze využít i o víkendu. Pozor jen na Vánoční otevírací dobu a nezapomeňte na včasnou rezervaci
alespoň 7 dní předem, kvůli vysoké obsazenosti, obzvlášt o víkendech. Hezký den :)

eva

Diky. ALe jeste upresneni: Na e-shopu pisete: „Při platbě předem a nákupu na e-shopu jsou ceny u vybraných dortů nižší o 10% oproti katalogovým cenám na místě.“. Takze ta cena ukazovana na e-shopu je uz ta snizena nebo je to ta „katalogova“? Pri pokusnem zadani v e-shopu dortu v cene 580Kc do kosiku se mi cena o 10% nesnizila, delam neco spatne? Jeste pred tydnem se na e-shopu psaly ceny typy „522Kc (zlevneno z 580)“, ted tam jiz tento udaj chybi a pise se jen 580Kc. Znamena to, ze se tech 10% srazi pri online koupi na e-shopu automaticky, nebo ze se srazi „jen u vybranych dortu“ (ktery tam ale momentalne neni explicitne uveden zadny). Diky.

Golden Pacific Café

Dobrý den,
jistě chápete, že slevy jako všude jinde nelze sčítat. Tedy na webu jsou ceny katalogové a vaše sleva je ve vámi poptávaném voucheru od Slevomatu. Děkujeme . GPC

eva

Chapu to spravne, ze si mohu objednat dort z e-shopu a zaplatit timto voucherem+doplatek ? Diky.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, ano přesně tak, předem si na uvedeném e-mailu či telefonu zarezervujete dort, o který budete mít zájem, uvedete kód voucheru, jméno, tel. číslo a přibližnou dobu vyzvednutí a pokud bude vaše objednávka vyšší, rozdíl doplatíte na místě vyzvednutí. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru