Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Odteď se už děti mohou opičit: Dětské ponožky a spodní prádlo Paul Frank

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marie Lompartová

Omlouvám se, máte pravdu, překlep, ne polyamid, ale 98% polyester....­.bohužel bavlna opravdu ne! Jen mě mrzí, že tato informace zde není. Vložila bych fotografii, kde je to jasně uvedeno, bohužel to sem nejde.

Cartoon Mania

Dobrý den, jedná se zřejmě o záměnu balení (karty) s jinými ponožkami, vy jste si objednala, pokud se nepletu klasický 2pack ponožek – ty mají materiálové složení 78% bavlna, 20% polyamid, 2% elastan, ve výrobě na ně ale dali obalovou kartu z domácích nebo popcorn ponožek, ty máme v nabídce také, můžete si to ověřit, ty mají složení, které uvádíte. Tyto ponožky vypadají úplně jinak a skutečně jsou z polyesteru. Omlouvám se za chybu, ale ponožky, které jste dostala skutečně bavlněné jsou.

Marie Lompartová

Dobrý den,
uvádíte zde, že ponožky jsou 78% bavlna, ale realita je jiná, ponožky jsou celé z polyamidu viz i píše se to na nich. Což jsem dost zklamaná. Boxerky jsou o.k.

Cartoon Mania

Dobrý den, materiálové složení ponožek je 78% bavlna, 20% polyamid a 2% elastan, tak jak je uvedeno i na obale. Polyamid je používán jen jako příměs a je v minoritním zastoupení oproti bavlně. Pokud jste s výrobkem nespokojená, máte zákonné právo na vrácení zboží bez udání důvodu ve lhůtě 14 dní, můžete ho tedy využít. S pozdravem Cartoon Mania s.r.o.

Tereza Hloušková

Dobrý den,syn má 3 roky,jaká velikost trenýrek je ideální,

Cartoon Mania

Dobrý den,
trenýrky máme od velikosti 110/116 a výše. Tato velikost je určena pro děti ve věku 5–6let. Bohužel pro 3leté nemáme.
Děkuji, hezký den přeji Mertlová P.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru