Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Anglická gramatika do ucha: naučte se anglicky poslechem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ema

Pro Slevomat: nemáte prosím ještě žádná hodnocení k této nabídce? Pro nabídku se rozhoduji právě na základě hodnocení. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Emo, nabídka je na Slevomatu poprvé, tudíž ještě moc hodnocení nemá. Když ale kliknete nahoře na „Andrea Toušová – jazykové kurzy“, najdete pár prvních hodnocení a komentářů. Krásný den a kouzelný rok 2018 :-)

Klára

Dobrý den, je kurz angličtiny vhodný pro úplné začátečníky? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý dne, Kláry, tento kurz je vhodný i pro úplné začátečníky. :) Hezký dne Janča

Vendy

Dobrý den,
bylo by možné získat nahrávky na flash? Nemám k dispozici vypalovačku ani CD přehrávač.

Děkuji.

 Vendy

Andrea Toušová - jazykové kurzy

Dobrý den Vendy, můžeme Vám je dát na flash disk a zaslat poštou, je tu ovšem platba navíc 200kč za flash disk a 35Kč poštovné, které byste hradila přímo u nás. Pokud byste tedy preferovala tuto variantu, postup je následující: 1.Zakupte si voucher na anglickou gramatiku přes Slevomat 2.Zašlete mi kód voucheru spolu s adresou, kam budete chtít nahrávky zaslat. 3.Přijde vám faktura na uhrazení flash disku+poštovného. 4.Zboží odesíláme :-)
Pokud byste nechtěla platit náklady navíc, tak je možné si nahrávky rovnou stáhnout do mobilu nebo počítače bez nutnosti používání flash disku. Kdybyste se ještě na něco chtěla zeptat, napište, jsem Vám k dispozici. Krásný den. Andrea

Mia

Dobrý den. Můžu vědět jak dlouhá je nahrávka a zda se hodí i k procvičování na maturitní zkoušky, nebo jsou to jen základy angličtiny? Děkuji za odpovědi.

Andrea Toušová - jazykové kurzy

Dobrý den, každá nahrávka má 10–15minut. Jednotlivé nahrávky jsou orientované na témata anglické gramatiky (viz.seznam). Lze je použít i jako doplněk přípravy k maturitě, např. pro ústní část, kdy je třeba, aby student reagoval rychle a nemá čas příliš o gramatice přemýšlet – díky nahrávkám byste měla mít např. zažité typy vět, ve kterých se používá čas předpřítomný, jak se využívají jednotlivá frázová slovesa nebo jak správně používat slovesa modální (can, may, must, should) apod. Shrnu-li to, ano, k maturitě se to hodí jako doplněk k přípravě, ovšem nelze je brát jako hlavní způsob přípravy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru