Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Unikátní kalendář z vlastních fotografií v jedinečné trojkombinaci

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Zuzka

Dobrý den,

chtěla bych si zakoupit voucher,ale nevím,zda mi stihnete zaslat kalendáře do Vánoc.
Předem děkuji za odpověď

Papiro.cz

Dobrý večer :)
ačkoliv uvádíme garance dodání do Vánoc při objednávkách do 13.12., posílili jsme před svátky tým a objednávky zasíláme i v těchto dnech standardně do třetího dne od obdržení objednávky včetně fotografií. Jsme schopni tedy včas vyexpedovat objednávky, které nám dorazí do 18.12. Jen si dejte pozor, abyste zaslala všechny fotografie, tzn. celkem 13 (12 na každý měsíc a jednu na titulní stranu) a byly pojmenované dle návodu u akce.
 Marek

Lukáš Darebníček

Dobry den, pokud objednám více zboží ale u všeho jako dopravce zvolím českou počtu tak jakým způsobem mi bude naúčtováno poštovné? Zvlášť za každý balík nebo dohromady?

Papiro.cz

Dobrý den : ), pokud bude cílová adresa pouze jedna, budete samozřejmě platit pouze jedno poštovné. Mějte krásný den! Marek

Míša

Dobrý den, prosím Vás, kde najdu kód voucheru (krok 4-objednávám poprvé). Děkuji Míša

Slevomat.cz

Dobrý den, Míšo, kód voucheru najdete na samotném voucheru, který Vám přijde po zaplacení na Váš e-mail nebo ho naleznete na svém profilu zde v sekci „mé nákupy“. Samotný kód se nachází pod názvem daného voucheru. Hezký den Jana

Radka Wimmerová

Fotografie je možné stáhnout i z FB?

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, fotografie si můžete stáhnou ti z Facebooku, ale je možné, že budou mít nižší kvalitu, proto bych Vám to nedoporučovala. Hezký den, Tereza.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru