Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celodenní vstup do Fajnparku: zábavního areálu s atrakcemi pro celou rodinu

4,8 / 5 Fajnpark Chlumec nad Cidlinou  (mapa) 1 118 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Marcela Vyhnánková

Není to trošku přehnané aby mi tříleté dítě platilo to co dospělý člověk? Většinou bývá rozdíl mezi dospělým a dítětem do 10 let a nebo výškou postavy. A zvláště pokud si nemohu koupit vstupenku 2+1, když další dítě mám do dvou let.

Fajnpark

Ano, máte pravdu.

Timeja Nováková

Dobry den,chtela bych se zeptat,proc nemate rodinne vstupne jako 2+1? Dekuji

Fajnpark

Rodinné vstupné plní funkci slevy ze základního vstupného pro početnější rodiny. Pravděpodobně bylo stanoveno, že sleva se bude poskytovat pro rodiny které mají 2 a více dětí.

Petra Jarochova

Dobrý den, berete i flexipassy.
díky za odpověď Petra

Fajnpark

Flexipassy ne.

pavlina vesela

2+1variantu na slevu neposkytujete?­..dekuji

Fajnpark

Taková vstupenka bohužel není.

pava pata

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžeme do fajnparku aniž by jsme využily slevomat. Kolik stojí vstupné na osobu a díte 10 a 12 let či vek dítěte do 15.let. dekuji pata

Slevomat.cz

Dobrý den, do Fajnparku můžete i bez Slevomatu.
Základní vstupné: 260,– Kč/osobu
děti do 2 let: zdarma
senioři nad 65 let 180,–Kč/osobu
ZTP 180,– Kč/osobu
ZTP/P + doprovod zdarma
Rodinné vstupné = 2 dospělí +2 děti: 890,– Kč
2 dospělí + 3 děti 1090,– Kč
2 dospělí + 4 děti 1.290,– Kč
permanentka 2017 990,– Kč/osobu
Hezký den, Tereza

Marie O.

Je možné u vstupu použít sodex šeky? A jaké. Děkuji

Fajnpark

Bohužel sodex šeky použít nelze.

Nikola Vaňková

dobry den dokdy tu bude na prodej voucher?

Slevomat.cz

Dobrý den, to bohužel nevím. Pokud bude však akce končit, tak se 24 před koncem objeví pod cenou odpočet. Hezký den, Tereza.

Jana

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda můžu rodinný vstup využít i s kamarádkou – dvě dospělé osoby a tři děti nebo to musí být vždy pár? A platí tento voucher i ve svátek? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, rozhodně nemusíte jít jako pár :-) voucher je pro dvě dospělé osoby a tři děti, to zda budete pár, či nikoli, nehraje roli. Přeji krásný den

Renata

Dobry den, voucher lze uplatnit kdykoliv v oteviraci dobe parku do daneho terminu? O vikendech, svatcich, jinych akcich apod.?

Fajnpark

Máte naprostou pravdu. O víkendech, svátcích a dalších pracovních dnech, které budou už brzy uvedeny na stránkách Fajnparku.

Lucie

Dobrý den, budete mít prosím otevřeno také 1.5. a 8.5. ?Tedy ve státní svátek?
Děkuji za odpověď.

Fajnpark

Ano, otevřeno bude.

Pavla Tláskalová

Dobrý den, na e-mail jsem obdržela potvrzení rezervace na uvedenou akci do Fajnparku, jedna z podmínek rezervace byla úhrada částky 799 Kč do 27.12. (do dnešního dne). Úhradu jsem provedla nyní přes internet banking, tedy 27.12., ale banka uvedenou částku převede na Váš účet až následující den, tj. 28.12.

Bude se tato má platba počítat do uvedené rezervace dle variabilního symbolu, ikdyž byla úhrada provedena o jeden den později než bylo požadováno?

Platba s konkrétním variabilním symbolem z mého účtu již byla odeslána, jde mi o spárování této mé platby s mou rezervací akce, abych nemusela zadávat novou rezervaci s další platbou.

Děkuji za Vaši rychlou odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, splatnost máte prodlouženou do 1.1.2018, tudíž to nebude problém. Krásný den :-)

Míla

Dobrý večer, chci se zeptat, jestli je možné nabídku 2+3 využít i obráceně..jako 3+2 …když základní vstupné je stejné jak pro dítě, tak i pro dospělého.. Děkuji. Míla

Fajnpark

Vstupné 2+3 znamená 2 dospělí a 3 děti. Opačně ne. Je cenově zvýhodněné, pouze pro rodiny, které mají 3 děti.

Vendula Horová

dobry den,chci se zeptat…Kdyz si nabiji kredity z galery beta,mohu zde zakoupit celodenni vstup do fajnparku? ve vasi nabidce kategorii totiz nejspis nelze nakupovat v sekci zazitky pro deti. dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Vendulo, možnost užití kreditů Gallery Beta ve Vámi požadované kategorii bohužel není zatím možné. S pozdravem, David.

Ivana

Dobrý den,
jak je to se vstupem se psem? Děkuji Ivana

Fajnpark

Na jednu dospělou osobu může být pouze jeden pes na vodítku. Vstupné pro psa je 50,– Kč.

Gabča

Mohli by přidat verzi 2+1 .. příklad .. 2 dospělí , 1 dítě 3,5let a jedno dítě do 1roku (zdarma) .. a spíš si myslím, že malý děti by měli platit méně a nee jako dospělí

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabčo, děkuji Vám za připomínku. Je možné, že se podobná varianta objeví v některé z našich budoucích nabídek. :) Hezký den, Tereza, Slevomat.

Petr Nakládal

Sleva 10 procent ?????? S ohledem na okolnosti prodeje to není akce na slevomat ale přirážkomat. Levná varianta „i“ reklamy prodejce snad jediného dotovaného zábavního parku.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, je mi velmi líto, že Vám 10 % nepřipadá jako dostatečná sleva, ale na druhou stranu každá „kačka“ navíc se počítá, ušetřených 91 korun můžete použít třeba na koupi příštího vstupu :) Přeji Vám krásný den. Sára

Jan Kolář

Jako sleva 10% na pocitam asi nejvyuzivanejsi vstup 2+2, to je slabota. Kdyby to bylo bez jakyhkoliv dalsich podminek, tak dejme tomu. Ale abych si musel hlidat kvuli 91 Kc od kdy do kdy to musim uplatnit a k tomu jako bonus s oteviraci dobou: Nepravidlena dle domluvy :D, tak nemuzete myslet vazne? Fakt se Slevomat presouva do roviny „za stejnou cenu a jeste s podminkama“. Palec dolu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Honzo,
samozřejmě mám pochopení, že Vám 10% sleva nepřijde adekvátní vzhledem k okolnostem spojeným právě s nákupem u nás na Slevomatu. Na druhou stranu je třeba říct, že se každá koruna počítá a za těch ušetřených 90 korun si můžete koupit zase další, jiné potěšení. Daní za tuhle slevu je však potřeba hlídat si termín, kdy voucher využít. Do nákupu Vás nikdo nenutí, proto je na Vaše vlastní zvážení, zda-li Vám sleva 91 korun za takovou cenu (pohlídání termínu) přijde správná.

S přáním hezkého zbytku dne, Tomáš Ryp

Eva

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat – jaká je cena vstupného pro dítě nad 2 roky? Na webu jsem v ceníku našla jen základní, ZTP a seniorské vstupné. Nebo dítě starší 2 let platí plné vstupné?
Děkuji za odpověď. Eva

Fajnpark

Ano, dítě nad 2 roky platí základní vstupné.
Fajnpark

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru