Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Originální cibetková káva od Kapal Api

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Petr Novák

Podporovat byznys založený na utrpení a trýznivé smrti zvířat je opravdu nechutné. Můžete někomu namluvit, že máte cibetku doma místo psa a možná je to i pravda, ale kdo byl někdy v Asii tak ví, jakým způsobem se tam se zvířaty zachází.

Kapal Api

Žil jsem 3 roky v Číně konkrétně ve městě 丽江 a 桂林 , pak se přestěhoval do indonéského města Malang a bohužel musím konstatovat, že nevím o čem píšete.

Martina Vančáková

Blahopřeji Vaší domácí cibetce, ale ráda bych slyšela jasnou odpověď: V jakých podmínkách jsou chované cibetky, od kterých pochází tato prodávaná káva? Jde o klecový chov? Děkuji Vám za pravdivou odpověď.

Kapal Api

Cibetky jsou chovány v klecích podobných těm ve kterých jsou chovány zvířata v Brněnské ZOO. Podmínky a zacházení s cibetkami se ani vzdáleně nepodobá tomu jak je zacházeno se slepicemi v českých drůbežárnách.

Pokud máte zájem o BIO cibetkovou kávu sbíranou na plantážích doporučujeme podívat se na naši nabídku cibetkové kávy Luwak Taraja -EXCELSO

Peter

Zdravím, čo znamená označenie BLEND? Nejedná sa, ako to býva v prípade whiskey, o zmes káv, v tomto prípade s prídavkom cibetkovej? Resp. ponúkate čistú civetkovú kávu?

Kapal Api

Já Vás také zdravím. Blend Authentic v tomto případě znamena směs kávových zrn odrůdy Arabika a Robusta, které vyprodukovali cibetky.
Pokud máte zájem o čistou jedno druhovou cibetkovo kávu podívejte se na naši nabídku Luwak Toraja.

Marta

Dobrý den, budete mít také nabídku kávy zrnkové ? Děkuji.

Kapal Api

Dobrý den, Kapal Api pod svou značkou zrnkovou kávu nemá v nabídce.
Na indonéském trhu s kávou není narozdíl od ČR o zrnkovou kávu zájem a tak je většina kávy na trhu v mletém stavu.
Jinak je tomu u prémiových produktů od Kapal Api které jsou na trh uváděny pod značkou EXCELSO, kde je část produkce distribuována v zrnkovém stavu. Předpokládáme, že ve 4Q 2018 bude skladem.

jana

Dobrý den. Taková cena za zboží, které dodáváte může byýt pouze od cibetek chovaných v klecích. Víte vůbec v jakých podmínkách jsou cibetky drženy? Je to hrozné, že to podporujete!
 Jana

Kapal Api

Moje manželka je indonéské národnosti a žijeme střídavě v Česku a Indonésii, takže ANO vím v jakých podmínkách jsou chovány. Dokonce máme cibetku doma místo kočky a se ženou někdy spává v posteli. Je to domácí mazlíček stejně jako pes nebo kočka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru