Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Mrazivá pražská tajemství: outdoorová hra Poklad ztraceného řádu až pro 6 osob

4,5 / 5 Questie Praha  (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Sylvie Karásková

Dobrý den, která hra je obtížnější? Outdoorová hra která vás provede zákoutími Prahy nebo Mrazivá pražská tajemství? Chtěla bych jako dárek, ale odrazuje mě hodnocení, že jsou otázky a šifry příliš lehké.
 Děkuji

Sylvie Karásková

A ještě jeden dotaz – u Mrazivého pražského tajemství jsou děti do 15let též zdarma?

Questie

Dobrý den, paní Karásková,

naše venkovní hra Poklad ztraceného řádu (zde inzerovaná pod upoutávkou „Mrazivá pražská tajemství“) je k dispozici ve dvou variantách, lehčí a těžší. Lehčí varianta je koncipovaná jako hra pro širší veřejnost a začátečníky, těžší varianta je zaměřená na zkušenější šifrátory. Jistě se může stát, že se najdou týmy, pro které ani těžší varianta nebude dostatečnou výzvou, není naším cílem konkurovat v obtížnosti akcím typu Brnou tmou. S čistým svědomím však mohu prohlásit, že až na pár výjimek (konkrétně 2 týmy), byla naše těžší varianta dostatečně složitá, aby se při ní hráči zapotili a po jejím pokoření odcházeli s pocitem zadostiučinění a dobře odvedené práce :).

Pokud jde o placení, po zkušenostech z uplynulých her jsme omezení pro děti upravili takto:

Dobrodruzi ve věku 15 let a starší si hru užijí naplno. Dobrodružčata nad 8 let budou schopni dospělým občas pomoci (nebo naopak). A mladší dobrodrůžátka si užijí procházku na trase s dětskými hřišťátky, kde mohou řádit, zatímco si rodiče budou namáhat šedou kůru mozkovou. V tomto duchu bychom se rádi vypořádali i s platbou. Pokud tedy máte děti, kterým není více jak osm let a víte, že jdou spíš jako doprovod na procházku, než že by se aktivně zapojovaly do hry, platit za ně nemusíte.

Pokud jde o hru „Outdoorová hra, která vás provede zákoutími Prahy“ jedná se o venkovní hru od společnosti Play Across Prague, ne našeho týmu Questie. Nemohu tedy poskytnout bližší informace o náročnosti šifer a platbách :).

Děkuji za dotaz a přeji Vám pěkný start do nového pracovního týdne :).

S pozdravem,

Michala Lehotská – Questie

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru