Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Cesta za poznáním: Monako, Monte Carlo a Nice s ubytováním na 1 noc a snídaní

4,2 / 5 CK České kormidlo Azurové pobřeží - Francie 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Tereza Hypšová

Dobrý den,
bude možnost koupání v moři?

CK České kormidlo

Dobrý den, u tohoto zájezdu bohužel možnost koupání v moři není. Přeji krásný den.

Lenka

Dobrý den,bylo by možné nástupní místo odjezdu z Českých Budějovic…A udělat si vlastní program a podívat se do Oceánografické­ho muzea…

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale svoz z Českých Budějovic možný není. S individuálním programem samozřejmě problém není, stačí se domluvit s průvodcem na místě. Děkuji za pochopení a přeji krásný den.

Jaroslava Lomová

Dobrý den, prosím pěkně, je možné nastoupit v Berouně na benzínce OMW, obvykle je mi vyhověno, ale nevím, zda je to možné i u vás, moc děkuji, bylo by to pro 2 osoby.

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale toto nástupní místo nenabízíme. Děkuji za pochopení.

Veronika Dudíková

Zdravím, jsou ještě volná 2 místa na termín 12.4. – 15.4.? Při zadávání nezávazné objednávky nemáme v nabídce tenhle termín, tak nevíme kde je chyba. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, tento termín již není možné zakoupit. Všechny ostatní termíny jsou ale stále dostupné. Děkuji za pochopení.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na kolik je plánovaný odjezd z Brna v termínu zájezdu 12.-15.4? A odkud přesně se odjíždí? Děkuji moc.

CK České kormidlo

Dobrý den, předpokládaný odjezd je z Brna v 10:30 od Janáčkova divadla, Rooseveltova ulice. Děkujeme.

Tereza Kocichová

Dobrý den,

mohu se zeptat, v kolik hodin je cca plánovaný odjezd z Prahy a návrat zpět?

Děkuji. Kocichová

CK České kormidlo

Dobrý den, předpokládaný odjezd z Prahy je stanoven na 13.30 hod. Návrat zpět je v odpoledních hodinách dle aktuální dopravní situace. Děkujeme.

Klára Kaplanová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kde jsou nástupní místa do autobusu. Děkuji Kaplanová

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, nástupní místa jsou takovéto:


Brno – příplatek 300 Kč


Velké Meziříčí – příplatek 200 Kč

Jihlava – příplatek 200 Kč


Rozvadov


Plzeň


Praha

Hezký den, David. :-)

Nikola Veselá

Dobrý den,

zajímalo by mě, kde se nachází ubytování, jestli je možné po příjezdu na ubytování se jít individuálně projít ven nebo mít jiný vlastní program v okolí pro tento večer.

Děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, polohu ubytování Vám nejsme schopni předem garantovat. Konkrétní název hotelu se dozvíte až z pokynů, které odesíláme týden před odjezdem.

Věra

Dobrý den, měla bych velký zájem o tento zájezd v srpnovém termínu. Chci se zeptat, jestli je zájezd náročný na chození, je mi totiž 65 let. A ještě jeden dotaz – do kdy musí být zájezd zaplacen.
Děkuji.
 Věra

CK České kormidlo

Dobrý den, průvodce vždy udělá prohlídku po městě a poté dává osobní volno. Pokud jste zvyklá chodit a nemáte žádné vážnější zdravotní omezení, tak zájezd určitě zvládnete. Platební podmínky Slevomatu Vám rádi sdělí na zákaznické podpoře. Děkujeme.

Lucie Bartáková

dobrý den měla bych dotaz jestli se dá cestovat jen s občasnkým průkazem nebo musí být cetsovní pas předem děkuji za odpověd .

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko, mám pro Vás super dobrou zprávu, občanský průkaz je chápan, jako cestovní doklad, takže není potřeba přímo cestovní pas. Hezký den, David. :-)

Zalabáková

Dobrý den, chtěla bych se vydat se dvěma dětmi a tak mám dotaz zda je možné zařídít pokoj se třema lůžkama? Předem děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v cestovní kanceláři si můžete zarezervovat dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou. Cena je pro všechny účastníky stejná.

Olivie

Dobrý den, chci si vybrat zájezd do Monaka na 4 dny a s jednou nocí v hotelu se snídaní. Chci se zeptat jak je to s jídlem. Jestli mám vzít něco s sebou nebo tam. Jak je to drahý atd. A ještě jedna otázka. Jestli musíme následovat každý den průvodce. Mohli bychom si udělat vlastní program?

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, v hotelu je zajištěna pouze snídaně. Ostatní stravování během zájezdu si obstarávají sami klienti. Program zájezdu je sice předem daný, ale vlastní program si můžete udělat v rámci stanoveného individuálního volna od průvodce anebo se hned ráno domluvíte s průvodcem, kdy a kde bude odpoledne/navečer sraz u autobusu a můžete mít celý den vlastní program.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru