Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Štíhlejší už za 50 minut: Ošetření chytrým duálním laserem, který štěpí tuky

4,7 / 5 LaserSlim Studio Praha - Nové Město  (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Petra

Dobrý je, bude mít výsledek nějaký efekt, když mám nashromážděný tuk zejména v oblasti břicho, boky – cca tak 10kg, vlivem sedavého zaměstnání? Popř. kolikrát by bylo zapotřebí opakovat, aby byl vůbec nějaké efekt?

LaserSlim Studio

Dobrý den, určitě ano. Výhodou této metody je právě možnost zacílit štěpení tuku pouze na partie, kde chceme tuky shodit. Již po prvním ošetření dosahujeme výsledků v řádech centimetrů, tedy opravdu hezký a viditený rozdíl. Pro větší efekt pak lze ošetření opakovat. Pro osobní a konkrétnější konzultaci nám případně zavolejte na 773482795 nebo 775522266, nebo napište na: studio@laserslim.cz, moc rádi Vás uslyšíme. Mějte se hezky!

Zuzana

Dobrý den,je možné přidat ke kombinaci nohy+zadek ještě partii boků za doplatek?Á za jak dlouho je vhodné toto ošetření opakovat?

LaserSlim Studio

Dobrý den.
Partii lze přidat zdarma :-). Tělo efektivně spaluje pouze omezený čas, nechat si tedy připlatit za čas navíc by nebylo fér. Výběr partií bych doporučila probrat s odbornou ošetřující na místě a osobně, podle Vašich představ, preferencí a našeho doporučení. Obecně lze ošetřit i více partií naráz. Hrozí ale “rozdělení” úbytku do více partií, zatímco by se dal získat větší úbytek při zaměření se na méně partií. Záleží, co klient preferuje. Kombinaci nohy+zadek+boky ale běžně provádíme a výsledky jsou krásné. Případné zopakování procedury se doporučuje nejdříve obden, z důvodu co nejlepších výsledků. Soubor doporučení pro toto ošetření je celkem obsáhlý. Pokud by Vás cokoliv zajímalo konkrétněji, určitě nám napište na email praha@laserlim.cz nebo zavolejte na 775522266 nebo 773482795. Vše se ale také samozřejmě probere vždy na začátku prvního ošetření.
Přejeme Vám krásný celý nový rok a budeme se na Vás těšit!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru