Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Auto čisté do 550 vteřin: Mycí karta do nonstop bezkontaktní automyčky

Shark wash - bezkontaktní myčka (2 pobočky) Olomouc  (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Pavel

Nějak mi tady uniká výhodnost nabídky? Za 139 Kč dostanu kartu s kreditem 100 Kč??? Není jednodušší si pro tu kartu dojít a nabít si kredit 100 Kč za 100 Kč? Pokud si tedy účtují poplatek za prázdnou kartu 100 Kč (původní cena 200 Kč), je to v dnešní době opravdu výsměch. Všechny obchody dávají své karty zdarma.

Shark wash - bezkontaktní myčka

Dobrý den , nevím co je pro Vás výhodnost , či nevýhodnost ale samozřejmě je v tom slevomat se svou provizí a karta je k mání oficiálně za 100 Kč lze ji zakoupit i v měničce a za 100 Kč je dobita kreditem , takže vy zaplatíte 139 Kč . Žádný výsměch to není. A nejsme obchod.
A jestli ji nechcete zakoupit tak ji prosím nekupujte. Nechci Vás přesvědčovat o výhodnosti , či nevýhodnosti nákupu karty. Pro nás je důležité kvalita služby Vážený pane a tu si zatím kdo použil naši službu velice chválil a pravidelně se vrací . Po takovémto dotazu budu rád , když akce velice rychle skončí. Nepotřebujeme tímto způsobem se podbízet zákazníkům, když mají pocit , že to není výhodné. Ta hlavní výhoda je hlavně v účinnosti nabízené služby . Děkuji jsme s pozdravem
SHARKWASH

Shark wash - bezkontaktní myčka

A ještě jedna důležitá informace .Karty věrnostní , které Vám nabízí zdarma všechny řetězce jsou obyčejné PVC kartičky v hodnotě pár halířů.
NAše karty jsou jako platební karty a obsahují speciální magnetické čipy aby jste jí mohl platit bezhotovostně . Možná už chápete ten rozdíl .

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru