Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vyvolání fotografií v rozměru, který si vyberete

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 2 779 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Denisa

Dobrý den, při nahrávání fotografií,hned u první se mi to stalo, že soubor neodpovídá, že je velký.Nahrávám přes google chrom.Jak prosím postupovat? Když se mi podaří fotografii nahrát, mám dát odeslat? U každé fotografie? Děkuji Novotná :)

Foto Morava

Dobrý den, fotografie se dají odeslat kliknutím na jedno tlačítko. Pokud budete mít problém s odesíláním fotografií zkuste použít Ofline klienta : http://www.mojefoto-online.cz/storage/files/mojefoto%20online.exe . Není zde možnost uplatnit voucher, napište jej do poznámky a my jej uplatníme ručně a samozřejmě slevu uznáme.

Pavlína Skalická

Dekuji za odpoved. pres google chrome jsem prave zkousela, ale nejde mi prejit k dalsimu kroku objednavky. Je jina moznost jak k vam poslat fotky?

Foto Morava

Dobrý den, zřejmě je někde problém v konfiguraci Vašeho PC. V tom případě doporučuji si stáhnout našeho Ofline klienta : http://www.mojefoto-online.cz/storage/files/mojefoto%20online.exe . Není zde možnost uplatnit voucher, napište jej do poznámky a my jej uplatníme ručně a samozřejmě slevu uznáme.

Pavlína S.

Dobrý den, pokoušela jsem se několikrát zadat objednávku a nahrát fotky jak ve starém tak i novém objednávání,ale neúspěšně. Fotky se nahrají, ale nedostanu se na krok 2 a systém po mě chce zadat znovu fotky.
Děkuji za pomoc

Foto Morava

dobrý den, prověřoval jsem náš objednávkový systém a pracuje v pořádku. Náš program pracuje nejlépe z prohlížečem Google chrome, pokud jej nepoužíváte doporučuji nainstalovat.

Vlaďka Kocábová

Dobrý den, když dnes pošlu platbu , kartou, pošlete mi prosím voucher ihned na email, potřebovala bych si ho ještě dnes vytisknout. Děkuji Kocábová

Slevomat.cz

Dobrý den, Vlaďko, pokud zvolíte platbu online kartou, voucher Vám přijde obratem. Hezký den Janča

Katka Bezdíčková

PS: vaše kontaktní telefonní čísla zřejmě neexistují, nebo mi to alespoň hlásí mobil když je volám

Foto Morava

Telefony jsou v pořádku, pouze jsou přetížené a je problém se dovolat. Pokud máte nějaký problém doporučuji poslat email.

Katka Bezdíčková

Dobrý den, došel mi e-mail ohledně expedice zásilky, ale doteď mi nepřišlo potvrzení o převzetí od zásilkovny, takže je to odeslané, nebo není?

Foto Morava

Dobrý den, zakázka byla odeslána 17.12. a je připravena k vyzvednutí na adrese Zásilkovny: OC Chodov, Click & Service, Roztylská 2321/19 .

Pavel Musil

Dobrý den,
je možné vyvolat 100 ks fotek 9 krát 13cm?
 Děkuji

Foto Morava

Není problém, pokud si objednáte fotky 9×13, tak Vám je zhotovíme. Pouze to napište do poznámky, ať v laboratoři vědí, že to není omyl.

Kamila

Dobrý den, zakoupila jsem voucher a následně zjistila, že se určitě nezvládnu vejít do 100 fotek. Bohužel už nestihnu přikoupit další voucher, protože bychom to nestihli do vánoc,
Je možné objednat jednou tolik fotografií a uhradit při dodání??

Foto Morava

Myslím že není žádný problém přikoupit další voucher. Pokud pošlete zakázku do pátku 15.12. měli by jsme to do Vánoc stihnout. Samozřejmě můžete objednat i fotografie nad limit voucheru, budou účtovány dle platného ceníku.

andy

Zakoupila jsem a trochu mě mrzí ten skrytý poplatek za manipulaci či co (39 Kč). Ještě jednou jsem projela úvodní stránku a nikde ani zmínka. Pokud to máte v obchodních podmínkách je to jasné, ale přijde mi to trochu nefér jednání. Cenu za poslání na zásilkovnu jsem očekávala 49 Kč a nic navíc.

Foto Morava

Dobrý den, manipulační poplatek je zřetelně uvedený v popisu akce a taky na voucheru. Účtuje se pouze jednou bez ohledu na počet voucheru uplatněných v zakázce .

Eliška

Dobrý debm 27: 11: jsem zaplatila za Váš woucher, ale žádný mi nepřišel… :( Kam bych se mohla obrátit…? EP

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, je možné, že se nám voucher zatoulal do spamu či hromadné pošty, ale raději jsem Vám ho poslala ještě jednou do Vašeho e-mailu. Nicméně voucher též najdete v sekci „Mé nákupy“. Doufám, že již bude vše v pořádku. Hezkou neděli Janča

Lenka Vavřínová

Prosím, poradíte mi, jak nahrát fotky, aby jsme tam měli vše co na fotografii, jak byla pořízena? Hlavně ne půlku hlavy. Jde to jedině s bílými okraji a to se mi nelíbí. Děkuji za radu.

Foto Morava

Dobrý den pokud mají Vaše snímky stejný nebo přibližně stejný poměr stran, nemusíte se obávat ořezu. Proto taky nabízíme více variant, aby byla lepší možnost volby, například 10×15 a 11,5×15. Pokud se tento poměr výrazně liší, doporučuji si v nějakém vhodném programu upravit poměr stran, aby se shodoval s formátem fotografií, jeden z návodů najdete v našem videu https://www.facebook.com/FotoMorava/videos/878491035549025/ . Více informací o tomto problému také na našich stránkách: http://www.fotomorava.cz/definice-formatu-orez-fotografie-a-rozliseni/

Kateřina F.

Dobrý den, kdyz dnes objednam, stihnete to prosim dojit jeste do Vánoc?

Foto Morava

Zakázky s garancí do vánoc přijímáme do 12.12. Pokud pošlete objednávku dnes je to jistota.

Andrea

Dobrý den, šlo by teda prosím za tuto cenu koupit voucher na vyvolání 12× A4 fotografii?děkuji

Foto Morava

Tohle je možné, pokud objednáte 12 x A4 a uplatníte voucher na 100 ks 10×15, systém to příjme.

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda při zakoupení tohoto voucheru například dnes je možné provést objednávku konkrétních fotografií až třeba za pár dnů/týdnů?
Chtěla bych voucher darovat k Vánocům. Děkuji.

Foto Morava

Tohle samozřejmě není problém. Vouchery z této akce mají platnost do 28.2.2018.

Dominika

Dobrý den, kdysi dávno jsem si tady obednavala fotky 63ks 13×18, dostala jsem údaje který mám zadat v bance. Jenže už je to asi týden nebo 2.. platí ty údaje ještě? Na mail mě nic nepřišlo, šla bych to zaplatit ale teď nevím jestli zaplatit nebo objednat znova.

Foto Morava

Dobrý večer, Váš dotaz je velmi obecný. Pro prověření Vašeho problému potřebuji znát ID Vaši zakázky.

Juraj

Dobrý deň, zasielate fotografie aj na Slovensko? Ak áno tak za aký poplatok?
Ďakujem

Foto Morava

Dobrý večer pro Slovensko máme samostatnou akci: https://www.zlavomat.sk/akcia/623756-vyvolanie-100-fotiek-na-fotopapier-fujifilm

Lenka Šťastná

Dobrý den, dokdy prosím tato nabídka platí? Je nějak časově omezená? Děkuji, Lenka

Foto Morava

Dobrý den, tato akce běží do 2.1.2018 a platnost voucheru je do 28.2.2018.

Kristýna

Dobrý den,
ptala jsem se, zda je možné sloučit objednávku. Bohužel jsem nedostala jasnou odpověď na poštovné a manipulační poplatek při použití více voucheru. Počítate jedno poštovné a manipul.poplatek? Děkuji Součková

Foto Morava

Ano v případě sloučení více zakázek, nebo uplatnění více voucheru v jedné zakázce účtujeme pouze jeden poplatek a poštovné.

Kristýna

Dobrý den, kdybych si koupila dva vouchery na 100ks fotografii 10×15cm, šlo by dát jedno poštové? děkuji Součková

Foto Morava

V jedné zakázce můžete uplatnit více voucheru. Pokud pošlete zakázek více, napište to do poznámky a my je sloučíme do jedné zásilky.

Libor Handl

Dobrý den,co když bych chtěl vyvolat 160ks fotografií?Děkuji

Foto Morava

Dobrý den, fotografie nad limit voucheru, jsou účtovány dle platného ceníku.

Jitka Kocurová Hrušková

Muzu si nechat vyvolat treba 20 10×15 a 43 13×18, kdyz je cena za obe velikosti stejna?

Foto Morava

Cena fotografií není stejná, stejná je pouze cena jednotlivých balíčků této akce. Kombinovat různé velikosti z jednotlivých balíčků není možné.

Miroslava Příhodová

Dobry den.je vydejni musto i nekde pobliz Uherskeho Brodu?dekuji

Foto Morava

Dobrý den, přímo v Uherském Brodu máme k disposici tři výdejní místa Zásilkovny : https://www.zasilkovna.cz/pobocky?limit=all®ion=442449&do=Update

Jitka Kocurová Hrušková

Dobrý den, když mám koupený voucher na fotky 13×18 muzu objednat i mensi. Zůstane cena? Mohu i fotky dokoupit nad ramec 63ks? Děkuji

Foto Morava

Pokud si v zakázce objednáte místo 63 ks 13×18, 100 ks. 10×15, zhotovíme Vám fotografie 10×15. Cena zůstane stejná. Fotografie nad limit akce budou účtovány dle platného ceníku.

Martina

Dobry den, je mozne Vam zaslat ZIP subor so slozkami fotografii na tisk roztriedenych do danych sloziek podla poctu pozadovanych kopii? Dakujem.

Foto Morava

Pokud si vyberete na našem serveru www.mojefoto-online.cz variantu „Odeslat ZIP soubor“ , můžete poslat zakázku v Zip souboru. Tato varianta není určena pro tuto slevovou akci a nelze zde uplatnit voucher. Pokud si vyberete tuto variantu napište č. voucheru do poznámky. Rovněž doporučuji domluvit detaily zakázky s laboratoří, nejlépe emailem digital@fotomorava.cz .

Martina

Dobry den, pokud bychom chteli voucher jako darek k vánocům. Jak to funguje?

Foto Morava

Dobrý den, přímo v popisu akce je pod výběrem nabízených variant červeně zvýrazněný návod https://www.slevomat.cz/akce/1223590-vyvolani-fotografii-v-rozmeru-ktery-si-vyberete#

Kopečná

Dobrý den, koupila jsem si dva vouchery na 100ks fotek rozměr 10×15 je možné to změnit na větší formát teda na 13×18 (63ks)?? Děkuji

Foto Morava

Dobrý den, není problém cena je stejná, pokud si objednáte 63 ks. 13×18 zhotovíme Vám tento formát.

Táňa Cieślarová

Dobrý den, minulý týden jsem objednala a zaplatila dva vouchery, ale doposud mi nepřišly na email… Můžu se zeptat, jestli k Vám platba dorazila?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Táňo, z Vaší strany je vše v pořádku. Teď jsem Vám zaslala na Váš e-mail vouchery znovu. Pokud by nebyly v normální poště, podívejte se, prosím, do spamu a do hromadné pošty. Občas se nám tam zatoulají. Hezký den Jana :)

Dmitrij Cerenin

Dobrý den! Rád by objednal ve formátu A4. Je to možné a kolík ks dostanu za těch 209,–Kč? Ať se Vám daří!

Foto Morava

Dobrý večer, v této akci přímo formát A4 nenabízíme, ale nevidím problém Vám vyhovět. Na Slovenském Slevomatu nabízíme za tuto cenu 12 ks. A4.

Petra Baštincová

Dobrý den, je možné si na voucher objednat i černobílé fotografie? Děkuji za odpověď. Petra

Foto Morava

Dobrý den, je v podstatě jedno jaké fotografie pošlete ke zpracování. Pokud budou černobílé, zhotovíme černobílé.

Dana Havelková

Dobry den, kdyz si objednam tri vouchery a necham si fotky zastat na misto zasilkovny, platim poplatek trikrat nebo jen jednou? dekuji, Havelková

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, uděláte-li v jednom dni více objednávek na různé fotografie, budou sloučeny do jedné objednávky a zaslány jako jedna zásilka :)) Mějte se fajn, Lucka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru