Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Balíčky dobrot Od Macháčků: pečené čaje, marmelády, džemy a sirupy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lenka

Dobrý večer, bylo by možné po zakoupení balíčku pečených čajů jeho složení obměnit? Ráda bych zakoupila dva jako dárek, ale potřebovala bych, aby nebyly stejné.
 Děkuji

Od Macháčků

Dobrý den, kontaktujte nás prosím v den, kdy objednáte balíčky na Slevomat.cz mailem (helen.machackova@seznam.cz) nebo telefonicky (733528658) a obměnu domluvíme.
Hezký den! Helena Macháčková

Kristýna Hudcová

Dobrý den, chtěla jsem si objednat dárkové balení čajů – píšete garanci dodání zboží do Vánoc, ale když jsem chtěla jít k platbě bylo mi psáno přibližné datum doručení 28.12. , tak nevím na jaké datum se mám spoléhat, když bych zaplatila nyní.

Od Macháčků

Dobrý den, paní Hudcová, snažíme se, abychom poslední objednávky odesílali nejdéle ve středu 20/12 (doručení čt 21/12) a věřím, že to zvládneme, a že pošta zvládne vše doručit včas a v pořádku. Každopádně už je na objednávky nejvyšší čas.
Hezký večer.
Helena Macháčková

Tyna

Dobry den, kdyz si objednavam od vas ze slevomatu balicrk a zaplatim bankovnim prevodem, mohu si pro balicek zajit do cca tydne?

Slevomat.cz

Dobrý den, bankovní převod obvykle trvá 2–3 dny a voucher po obdržení platby odešleme do jednoho dne. Pokud si tedy zboží půjdete vyzvednout osobně, tak by to do týdne šlo. Hezký den, Tereza

Od Macháčků

Dobrý den, potvrzujeme, nebude to problém :-) Hezký den! Helena Macháčková

HK

Dobrý den,
jaká je trvanlivost čaje po otevření sklenice? Děkuji.
 H.

Od Macháčků

Dobrý den, doporučujeme dát pečený čaj po otevření do lednice a spotřebovat do 14 dnů, výrobek je bez konzervantů. Pokud neotevřete, trvanlivost je 18 měsíců. Hezký den :-)

Michaela

Dobrý den,
Pokud zakoupím Balíček pečených čajů, bylo by možné vyměnit ten alkoholový čaj co obsahuje slivovici, za nějaký bez alkoholu?
Předem děkuji

Od Macháčků

Dobrý den, ano, výměna je možná. Jakmile objednáte na Slevomat.cz, napište nám Vaše přání mailem. Kontaktní mail: helen.machackova@seznam.cz. Hezký den! Helena Macháčková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru