Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Škola vaření s kuchařem s praxí z michelinské restaurace: 7 originálních chodů

4,8 / 5 Guest Restaurant Français Ostrava  (mapa) 28 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Ladislav Trncik

Dobry vecer.Ve slevomatu jsem si precetl,ze kurz m.j.obsahuje deset (10)ochutnavek(cho­du).Ve Vasich odpovedich,Te­rezko,uvadite sedm(7)To mi nejak nesedi.Muzete to vysvetlit?A jeste nevim,jestli je patricne a vhodne za jidlo nechat „tringelt“, a kdyz ano,tak jak velky?Nebyl jsem jeste ve spolecnosti gurmanu a lidi,kteri vyhledavaji zazitkovou terapii formou degustace jidla,kterou pripravuji michelinsti kuchari.Dekuji.

Guest restaurant

Dobrý den. V ceně voucheru je degustace 7 chodů, 0,1l vína dle nabídky, jednohubky a welcome drink. Platit budete pouze za doobjednané pití či občerstvení během večera. A záleží vždy na hostovi, kolik nechá obsluze spropitné. Přeji hezký den. Tým Guest

Mirdis Kučera

Dobrý den. Voucher jsem koupil jako dárek a zatím řeším jen zklamání z důvodu naprosto nulové komunikace ze strany restaurace. Přijde vám normální, že u zážitku za 1500 korun nejste schopni reagovat ani v diskuzi, ani na telefonické dotazy? Poprvé za celou zkušenost ze Slevomatem mám sto chutí něco stornovat, a to ne z důvodu na straně slevomatu!!! Mám totiž vážnou obavu, jak to celé bude probíhat, když se na zákazníka kašle již předem

Slevomat.cz

Dobrý den, moc mě mrzí zpoždění s odpověďmi. Nyní jsme již dali všechno do pořádku, můžete se tedy klidně ptát i na další věci. :-) Hezký den, Tereza.

Marie Kučerová

dobrý den, prosím jaký je časový rozsah kurzu? z dotazů jsem pochopila, že začíná v 18 hodin, ale konec nikde nevidím. děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, tento kurz trvá nejdéle do 23:00. Hezký den, Tereza, Slevomat.

Sarka

Dobrý den navazuji na předchozí dotaz p. Radima pokud akce začíná až v 18h a pracovní den, jaká je přepokládaná doba konce akce?
V textu píšete, že si účastníci mohou dělat poznámky, že možné pořídit si i třeba krátký video záznam za účelem lepšího zapamatování pracovních postupů ? S jakým max.počtem lidí, kteří budou rovněž přihlížet ve skupině je nutné počítat?

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, kurz vaření začiná 18:00 a končí maximálně v 23:00. Při kurzu je také možné natáčet, abyste si lépe zapamatovala postupy. :-) Maximální velikost skupiny je 50 lidí. Hezký den, Tereza, Slevomat.

Ludmila Kolarova

Chtěla bych koupit kurz pro synovce,který rád a dobre vaří. Je mu něco přes 30 let.chtela bych mu koupit poukaz,ale chtěla bych,ale by si sám mohl vybrat menu. Nevím totiž přes ne, co by ho asi bavilo.Zije v Ostravě, ale kurz muže proboha i jinde.
Mohu investovat tak 1.500Kc.
DĚKUJÍ ZA ODPOVĚĎ.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ludmilo, chody v nabídce jsou přímo určené a neměnné. Bude se připravovat sedm chodů, jistě se přiučí mnoho nového a bude to pro něj skvělá zkušenost. Stačí vybrat termín :-) přeji hezký den

Guest restaurant

Dobrý den, kurzy vaření jsou zatím pouze na termíny leden a únor, a to s tímto daným menu, další nejsou zatím dané. Do budoucna budeme dělat i jiné menu na kurzech vaření, a budeme o nich vždy informovat na našich webových stránkách www.guest-restaurant.com a také na našem facebooku. Kurzy budou probíhat vždy v Guest Restaurantu na Ostravici.

Radim

Vzhledem k tomu, že „Škola vaření“ probíhá v pracovní dny, tak se chci zeptat, v kolik hodin to začíná a jak dlouho to trvá. Děkuji za odpověď.

Guest restaurant

Škola vaření je v obou termínech od 18:00 hod

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru